Επίθεση με οξύ στην Κρήτη: Νέες αποκαλύψεις από τον αδελφό του 36χρονου – «Είχε αναμείξει δύο μείγματα καυστικά»

επίθεση-με-οξύ-στην-κρήτη-νέες-αποκαλύ-1557370

Η υπόθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη στον εν διαστάσει σύζυγό της, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα.

Κάθε λεπτό που περνά παλεύει με τους εφιαλτικούς πόνους. Πόνους που προκάλεσε το καυστικό υγρό που η πρώην σύζυγός του του έριξε αφ’ ότου βρέθηκαν σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Το ότι έχει γνώση του τι έχει συμβεί, δεν σημαίνει ότι μπορεί ακόμη ο 36χρονος, να ξεπεράσει το σοκ που έχει υποστεί.

«Πώς είναι; Σε κακή κατάσταση είναι, πώς είναι; Μιλάμε για φρικτούς πόνους. Αυτό το υγρό σε βασανίζει να ξέρεις. Έχει κάνει κάποια χειρουργεία, ακόμα μπαίνουν βγαίνουν οι γιατροί για να δούνε τι θα κάνουν», αναφέρει ο αδερφός του 36χρονου.

Ο αδελφός του μιλά αποκλειστικά στο Live News και αποκαλύπτει το επίσημο αποτέλεσμα της ανάλυσης του καυστικού υγρού που έστειλε τον 36χρονο στο νοσοκομείο να χαροπαλεύει, οργισμένος παράλληλα, για την γυναίκα που του προκάλεσε αυτό το κακό.

«Έχει αναμείξει δύο μείγματα, καυστικά. Είναι χειρότερο από το βιτριόλι. Είναι πολύ καλά διαβασμένη αυτή, πολύ καλά διαβασμένη. Έχει παρατήσει, αυτή δεν αγαπάει τα ίδια τα σπλάχνα της, τα κοπέλια της. Τα σπλάχνα της, τα απαρνήθηκε» δήλωσε ο αδελφός του θύματος.

Η ίδια πάντως, στην ζωντανή τηλεφωνική της παρέμβαση στο Live News, μέσα από τις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου όπου μεταφέρθηκε και κρατείται ώσπου να δικαστεί, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος αυτού που διέπραξε.

«Κάνει το ψέμα, αλήθεια»

Ο αδελφός του 36χρονου εξηγεί ότι το διαζύγιο του αδελφού του δεν βγήκε ποτέ γιατί η καθ’ ομολογίαν δράστης δεν θέλησε ποτέ να το υπογράψει. Μια γυναίκα, όπως την περιγράφει, χειριστική, που κάνει το μαύρο – άσπρο στη στιγμή.

«Πιστεύω έχετε καταλάβει με τι υποκείμενο της κοινωνίας έχετε να κάνετε. Αυτή έχει ένα ταλέντο, να κάνει το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα. Το έχει σπουδάσει αυτό το ταλέντο. Έχουν χωρίσει με τον αδελφό μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό το πράγμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι; Είναι τοξική» υποστήριξε ο αδελφός του 36χρονου.

Εκείνη πάλι, βρίσκεται σε σύγχυση, αφού από την μία δηλώνει ψυχικά κακοποιημένη από τον εν διαστάσει σύζυγό της, από την άλλη όμως, λέει ότι τον αγαπούσε με όλο της το είναι.

Η μητέρα του 36χρονου και τα αδέλφια δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό του 36χρονου, αγωνιώντας για την πορεία της υγείας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook