Έπιασαν ναρκο-υποβρύχιο με εννέα τόνους κοκαΐνης – Βίντεο με το ρεσάλτο στο σκάφος | Video

έπιασαν-ναρκο-υποβρύχιο-με-εννέα-τόνο-2253575

Η Πορτογαλία πέτυχε τη μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης στην ιστορία της. Συνελήφθησαν τρεις Κολομβιανοί και ένας Βενεζουελάνος.

Τη μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης στην ιστορία της Πορτογαλίας πέτυχαν οι Αρχές της χώρας, εντοπίζοντας περίπου εννέα τόνους ναρκωτικών σε ένα υποβρύχιο -«ημικαταδυόμενο» σκάφος όπως ανέφεραν- το οποίο αναχαιτίστηκε στα ανοικτά του αρχιπελάγους των Αζορών.

Ειδικότερα, στο υποβρύχιο, που προερχόταν από τη Λατινική Αμερική, επέβαιναν τρεις Κολομβιανοί και ένας Βενεζουελάνος.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε απόσταση περίπου 230 ναυτικών μιλίων (426 χλμ) από τις Αζόρες, με τη συμμετοχή του πολεμικού ναυτικού και της πολεμικής αεροπορίας, αλλά και τη συνδρομή αμερικανικών και βρετανικών αρχών.

«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κατάσχεση κοκαΐνης που έχει ποτέ γίνει στην Πορτογαλία», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) μία εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, η αστυνομία κατάφερε να αναχαιτίσει το υποβρύχιο, το οποίο βυθίστηκε τελικά μαζί με 35 από τα 300 φορτία ναρκωτικών που μετέφερε.

Δείτε τα βίντεο:

 

 

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook