Έπεσε άγριο ξύλο στην Σπλάντζια μπροστά στους περαστικούς

έπεσε-άγριο-ξύλο-στην-σπλάντζια-μπροσ-891716
φωτογραφία αρχείου

Για μια ακόμη φορά στο κέντρο των Χανίων περαστικοί και τουρίστες παρακολούθησαν σκηνές βίας, καθώς ένας αλλοδαπός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Συγκεκριμένα σε επεισόδιο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 15.00 της Παρασκευής στην περιοχή της Σπλάντζιας, δύο άτομα επιτέθηκαν σε αλλοδαπό και αφού τον έριξαν στο πεζοδρόμιο, άρχισαν να τον χτυπούν με αγριότητα, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων περαστικών.

Μέσα στις φωνές και την ταραχή που επικράτησε, οι δύο θύτες, εγκατέλειψαν αιμόφυρτο το θύμα τους και το’ βαλαν στα πόδια.

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσε ασθενοφόρο toy EKAB, που ειδοποιήθηκε από τους πολίτες και μετέφερε στο νοσοκομείο τον αλλοδαπό, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Έπεσε άγριο ξύλο στην Σπλάντζια μπροστά στους περαστικούς

  1. Να ενισχυθεί η αστυνομικη παρουσία τόσο στη πόλη των Χανίων όσο κ σε άλλες περιοχές εντονης τουριστικης κίνησης….πχ Αγία Μαρίνα Πλατανια αλλά καλό θα ήταν να επαναλειτουργουσαν κ οι αστυνομικοί σταθμοί όπως της Γεωργιουπολης καθώς δεν επαρκεί το ΑΤ Βρυσων για όλο τον Αποκορωνα κ ο αστυνομικός σταθμός Στερνων σε μια περιοχή που πάλι δεν επαρκεί το ΑΤ Χανιων….Ας το δουν στο νέο Υπουργείο Προστασιας του Πολιτη!!!!!!!!

  2. Να ενισχυθεί η αστυνομικη παρουσία τόσο στη πόλη των Χανίων όσο κ σε άλλες περιοχές εντονης τουριστικης κίνησης….πχ Αγία Μαρίνα Πλατανια αλλά καλό θα ήταν να επαναλειτουργουσαν κ οι αστυνομικοί σταθμοί όπως της Γεωργιουπολης καθώς δεν επαρκεί το ΑΤ Βρυσων για όλο τον Αποκορωνα κ ο αστυνομικός σταθμός Στερνων σε μια περιοχή που πάλι δεν επαρκεί το ΑΤ Χανιων….Ας το δουν στο νέο Υπουργείο Προστασιας του Πολιτη!!!!!!!!

  3. Χαχαχαχαχα αρχισαμε….Rosa Nera….αντε τώρα ο νεος τεχνοκρατης Υφυπουργος Παιδειας που ειχε κάνει σημαια την Rosa Nera…μπορεί να διαταξει το κλείσιμο της….χαχαχα….Απλα θέλει πιό εντονη αστυνομική παρουσια….στη πολη αλλά κ επαναλειτουργια των αστυνομικών σταθμων Γεωργιουπολης Στερνων και δημιουργία κ Πλατανια Αγια Μαρινα…..Απλα αυτο…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook