«Εγκλήματα»: Σωσώ, Αλέκος και Φλώρα ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια

εγκλήματα-σωσώ-αλέκος-και-φλώρα-ξαν-1335207

Αναμφίβολα, τα «Εγκλήματα», τα οποία προβάλλονταν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 από το 1998-2000, είναι μία από τις τηλεοπτικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν καταφέρει να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη του κοινού, καθώς του πρόσφεραν αμέτρητες στιγμές γέλιου.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά το τέλος τους, οι τρεις εκ των πρωταγωνιστών, Κώστας Κόκλας, Υρώ Μανέ και Καίτη Κωνσταντίνου, συναντιούνται ξανά σε μία άλλη σειρά, την «Τούρτα της Μαμάς», στην ΕΡΤ.

Μάλιστα ο Κώστας Κόκλας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με την άλλοτε τηλεοπτική του σύζυγο «Σωσώ», Καίτη Κωνσταντίνου, και την άλλοτε τηλεοπτική του ερωμένη «Φλώρα», Υρώ Μανέ.

Οι τρεις ταλαντούχοι ηθοποιοί κοιτούν το φωτογραφικό φακό και χαμογελούν. Φαίνεται πως απολαμβάνουν τη συνεργασία τους και όλα μοιάζουν σαν τότε, το 2000!

Στη σειρά της ΕΡΤ ο ηθοποιός υποδύεται πάλι τον σύζυγο της Καίτης Κωνσταντίνου. Μόνο που αυτή τη φορά πρόκειται για ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η Υρώ Μανέ εισβάλλει ως συμπεθέρα και μητέρα του Παναγιώτη, ο οποίος θα παντρευτεί τον γιο τους.

«Σχέσεις ζωής» σημείωσε στη λεζάντα του post του ο Κώστας Κόκλας. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, αφού οι τρεις τους γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους ήδη χρόνια. Αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση χαρακτηρίζει τη σχέση των τριών ηθοποιών.

Δεκάδες χρήστες του Ιnstagram σχολίασαν θετικά την εν λόγω φωτογραφία. «Το καλυτερο τρίο της ελληνικης τηλεόρασης!!Επιτέλους, το reunion που περιμέναμε όλοι??????», «Απο εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημά μου, Σωσώ-Φλώρα. Αγαπημένα Εγκλήματα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️» είναι μόνο δύο από τα γλυκά σχόλια των θαυμαστών τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstadinos Koklas (@kostaskoklas)

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook