Ενωτικός ο Δαμιανάκης… Ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση Γιακουμογιαννάκη

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική παράταξη «Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά» με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Μύρωνα Γιακουμογιαννάκη.

Όπως φαίνεται από την ανακοίνωση, ο επικεφαλής της παράταξης Ευτύχης Δαμιανάκης, μετά το ξέσπασμά του στο δημοτικό συμβούλιο, δείτε ΕΔΩ, κρατάει χαμηλά τους τόνους και δείχνει διάθεση για συνεργασία για το καλό του Δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο δημοτικός σύμβουλος Μύρωνας Γιακουμογιαννάκης ανακοίνωσε, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τη Δημοτική μας Παράταξη.

Ήταν μία απόφαση που είχε κάθε δικαίωμα να λάβει, την οποία, ωστόσο, δεν είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα, ούτε στον επικεφαλής της Παράταξής μας, ούτε στα υπόλοιπα μέλη της, ως είχε, τουλάχιστον, ηθική υποχρέωση να πράξει. Αντί της ανεξαρτητοποίησης είχε, ασφαλώς, και το δικαίωμα να παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Επέλεξε το πρώτο. Η επιλογή του αυτή τίθεται στην κρίση των συνδημοτών μας.

Σε κάθε περίπτωση, πεποίθησή μας είναι ότι έχει μεγάλη σημασία, ηθική και πολιτική, τόσο ο τρόπος που επιλέγει καθένας από εμάς να ασκεί το όποιο δημοκρατικό του δικαίωμα, όσο και ο σεβασμός που οφείλει να έχει στην παράταξη με την οποία εξελέγη, αλλά και στους συναδέλφους του σε αυτήν.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κ. Μύρωνα Γιακουμογιαννάκη στη διαδρομή που επέλεξε να ακολουθήσει με την απόφασή του.

Ως Δημοτική Παράταξη, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με αξιοπρέπεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, διάθεση για συνεργασία, σεβασμό στην αντίθετη άποψη και απόλυτα διαφανή και δημοκρατική εσωτερική λειτουργία, προτάσσοντας, σε σταθερή βάση, τη διαρκή ανάπτυξη του Δήμου μας, προς όφελος όλων των συνδημοτών μας.”

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφού ξεκατινιαστηκαν δημοσιως και σε live μετάδοση τώρα είναι συνεναιτικοι.ουδεποτε έχει περάσει τόσο χαμηλού επιπέδου δημοτικό συμβούλιο.τραγελαφος.

    Βέβαια ο ευτυχής δε βλέπει μπροστά του το πρόβλημα που λέγεται χατζηδακη κι που θα του ξεφυτρωσει σε λιγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ