Εννιά περιπολικά της Αστυνομίας απασχολούνται με τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη – Δείτε τα έγγραφα

εννιά-περιπολικά-της-αστυνομίας-απασ-1089019

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην Ανατολική Αττική και όχι μόνο, η ανάρτηση του αντιδήμαρχου Ραφήνας Χρήστου Τσεμπέρη, περί διάθεσης περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ από διάφορα αστυνομικά τμήματα για την φύλαξη του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη σε 24ωρη βάση.

Γράφει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος:

«Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά.

Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν κυριολεκτικά με την ανύπαρκτη υλικοτεχνική υποδομή και την αδιανόητη υποστελέχωση με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, να βγάλουν έστω βάρδιες και να κάνουν τα δέοντα, οι ανεκδιήγητοι επιτελικοί του “κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου” ΑΦΑΙΡΟΥΝ περιπολικά και στελέχη για να “φυλάνε” τον κο…Φουρθιώτη επί 24ώρου βάσεως.

Και αυτοί του Υπουργείου του σερίφη μιλάνε για την ασφάλεια του πολίτη και δεν ντρέπονται. Ούτε ένα γραμμάριο τσίπας δεν έχει μείνει..», αναφέρει ο κ. Τσεμπέρης.

Και επειδή μπορεί να αναρωτιέστε για την ασφάλεια του ανδρός Φουρθιώτη (δημοσιογράφου κατά δήλωση) μετά την πρώτη διαταγή, και για να μην αγωνιάτε επίσης για την εγκυρότητα της προηγούμενης ανάρτησης, πάρτε να έχετε και την επόμενη διαταγή του Υπουργείου του «κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου»:

9 Τμήματα Ασφαλείας με περιπολικά και η ΥΑΒ/Α.Α με 2 βάρδιες… Όλο και καλύτερο γίνεται. Για μετά τις 26 Μάρτη, θα σας ενημερωσω σχετικώς…

Στα δικά μας τώρα, τα τοπικά.

Την ώρα που άνδρες και γυναίκες στο ΑΤ και το Τ. Ασφαλείας Ραφήνας Πικερμίου παλεύουν…

Δημοσιεύτηκε από Chris Tseberis στις Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021

hellasjournal.com

One thought on “Εννιά περιπολικά της Αστυνομίας απασχολούνται με τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη – Δείτε τα έγγραφα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook