Έλεγχοι σε Φραγκοκάστελλο και Σκαλωτή από το Λιμενικό Ταμείο Χανίων

έλεγχοι-σε-φραγκοκάστελλο-και-σκαλωτ-964082
All-focus

Σε συνέχεια της από 19 Νοεμβρίου 2019, υπογραφίσας σύμβασης, μεταξύ του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων και της εταιρείας «ΡΟΓΚΑΝ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.» για την εκπόνηση των ΄Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Λιμενικών Υποδομών εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου Σφακίων΄, κλιμάκιο της Τεχνική Υπηρεσίας του Λ.Τ.Ν.Χ. παρουσία και του Προεδρου κου Ιωάννη Ζερβού, μετέβη με ομάδα Μελετητών, παρουσία και εκπροσώπου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σφακίων, στις περιοχές Σκαλωτής Σφακίων και Φραγκοκάστελλου Σφακίων για επιτόπια επιθεώρηση των εκεί υφιστάμενων Λιμενικών Υποδομών.

Κατά την επίσκεψη έγινε επι τόπου αυτοψία καθώς και υποβρύχια επιθεώρηση, από ομάδα δυτών του Μελετητή και συζητήθηκαν Τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τις υφιστάμενες λιμενικές υποδομές.Εξετάσθηκαν στοιχεία και συζητήθηκαν προτάσεις σχετικά με τα προβλεπόμενα σε κάθε περιοχή έργα, με σκοπό την ένταξη αυτών στις προς εκπόνηση Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δε κατέστη δυνατή η προγραμματισμένη μετάβαση στις περιοχές Αγίας Ρουμέλης και Λουτρού Σφακίων, οι λιμενικές υποδομές των οποίων περιλαμβάνονται επίσης στις προς εκπόνηση Μ.Π.Ε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook