El Risitas: Πέθανε ο Ισπανός κωμικός με το πιο «viral» γέλιο

el-risitas-πέθανε-ο-ισπανός-κωμικός-με-το-πιο-viral-1214334

Ο Ισπανός κωμικός Χουάν Χόγια Μπόρχα, γνωστός ως El Risitas, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών, ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο κωμικός El Risitas που είχε το διασημότερο γέλιο σε όλο τον κόσμο και έγινε πολλές φορές viral, έφυγε από την ζωή, ύστερα από μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Ισπανός κωμικός που το κανονικό του όνομα ήταν Χουάν Χόγια Μπόρχα πέθανε σε ηλικία 65 ετών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Virgen del Rocío» της Σεβίλλης στην Ισπανία, όπου νοσηλεύονταν.

Μάλιστα, από τον περασμένο Σεπτέμβριο αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα με την υγεία του, καθώς ένα αγγειακό πρόβλημα στο πόδι του, είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Ο ίδιος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική του εμφάνιση στο late-night show Ratones Coloraos, όπου έδωσε συνέντευξη στην οποία ο κωμικός μιλούσε για μια άτυχη εμπειρία του όσο εργαζόταν ως βοηθός κουζίνας. Εκεί, περιγράφει πως μια φορά άφησε 20 πιάτα δίπλα στη θάλασσα το βράδυ, για να πλυθούν μόνα τους, μόνο για γυρίσει το πρωί και να βρει πίσω μόλις ένα από αυτά.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook