Χανιά | Προσοχή: Δείτε ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί

χανιά-προσοχή-δείτε-ποιοι-δρόμοι-παρα-1362734
Φωτό αρχείου

Κλείνουν δρόμοι στα Χανιά λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, πολλοί είναι αυτοί που επισκέπτονται χωριά για λόγους αναψυχής και προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και εγκλωβισμοί, χρειάστηκε να κλείσουν τους δρόμους.

Όπως είπε στο ZarpaRadio 89.6 και στην Φανή Νικηφοράκη: «Είμαστε μπροστά στο δεύτερο κύμα, έχει ξεκινήσει ο χειμώνας στα ορεινά. Λέμε να μην πηγαίνουν για βόλτες και δυστυχώς πάνε πολλά αυτοκίνητα. Κλείνουμε τους δρόμους. Είμαστε στην μέση της μάχης και δεν είναι εύκολο και δημιουργούνται εμπόδια με τις μετακινήσεις των πολιτών».

Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Συγκεκριμένα, οι δρόμοι που θα παραμείνουν κλειστοί είναι:

  • Επαρχιακή οδός Φουρνέ – Θερίσσου στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Θερίσσου έως την τοπική κοινότητα Ζούρβας.
  • Επαρχιακή οδός Χανίων – Κοντοπούλων – Θερίσσου στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Θερίσσου έως την τοπική κοινότητα Δρακώνας Κεραμειών.

    Οδός Βασιλείου Πούλακα στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Περιβολίων έως την τοπική κοινότητα Θερίσσου.

  • Επαρχιακή οδός Χανίων – Ομαλού στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Λάκκων έως Ομαλό.
  • Επαρχιακή οδός Βρυσσών – Χώρας Σφακίων στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Αλίκαμπου έως Χώρα Σφακίων.
  • Παράκαμψης του επαρχιακής οδού Νεροκούρου – Μαλάξας μέσω Κέραμου προς Κοντόπουλα, σε όλο το μήκος της.
  • Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι λόγω των ιδιαίτερων δυσμενών καιρικών συνθηκών και σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 18:30 ώρα της 24.01.2022 και μέχρι νεοτέρας ως εξής.
  • Στην Επαρχιακή οδό Χανίων – Παλαιοχώρας στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Βουκολιών έως την τοπική κοινότητα Καντάνου

    Στην Επαρχιακή οδό Χανίων – Σούγιας στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Χλιαρού έως την τοπική κοινότητα Ροδοβάνι,

«Θα δημιουργηθούν προβλήματα, καλό θα είναι να μην ψάχνουμε εγκλωβισμένους στους δρόμους. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην μπορούν να γυρίσουν» είπε ο ίδιος.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τον κ. Καλογερή, δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, όμως το επόμενο διήμερο θα είναι δύσκολο.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε έκκληση στους πολίτες: «Όσοι δεν έχουν σοβαρό λόγο σε αυτές τις περιοχές, να μείνουν στα σπίτια τους. O καθένας πρέπει να προστατεύεται, να προσέχει».

Της απαγόρευσης αυτής εξαιρούνται, όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ΕΚΑΒ, Αστυνομίας κ.λ.π), τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στο έργο καθαρισμού των οδών.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δείτε ΕΔΩ ποιοι δρόμου θα μείνουν κλειστοί στην υπόλοιπη Κρήτη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook