Έκλεισε για τον γάμο του, μπάντα που τραγουδούσε η πρώην του: Την είχε απατήσει, τον έκανε μούσκεμα

έκλεισε-για-τον-γάμο-του-μπάντα-που-τρα-1529336

H Alexandra Starr πήρε την πιο μυθική εκδίκηση που θα μπορούσε να έχει, άνθρωπος που τον έχουν απατήσει σε μία σχέση.

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», λέει ο σοφός λαός και η Alexandra Starr δεν χρειάστηκε να περιμένει και πάρα πολύ, καθώς ο πρώην της, αφού χώρισαν, της την έδωσε στο… πιάτο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι δυο τους ήταν μαζί για 5 χρόνια, μέχρι που πέρυσι τέτοια εποχή, διαπίστωσε πως την απατάει, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Στον διάστημα που ακολούθησε, αυτός βρήκε μία άλλη κοπέλα, με την οποία αποφάσισαν να παντρευτούν και στο πάρτι που διοργανώθηκε μετά την τελετή, αποφάσισαν να κλείσουν ένα συγκρότημα για να τραγουδήσει.

Μόνο που η τραγουδίστρια του συγκεκριμένου συγκροτήματος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση της, η Alexandra Starr όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Όπως ξεκαθάρισε στις αναρτήσεις που έκανε στο TikTok, στην αρχή ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν κατάλαβε που είχε πάει, όμως στη συνέχεια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και να πάρει την εκδίκηση.

@alexandra_starr Replying to @margewithanh ♬ original sound – alexandrastarr

Έτσι, εμφανίστηκε κανονικά στο πάρτι μαζί με την μπάντα της, που ερμηνεύει διασκευές, μόνο που στο πρώτο μέρος είχε καλυμμένο το πρόσωπό της. Στη συνέχεια όμως, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να χορεύει στην πίστα, αποκαλύφθηκε.

Η νύφη αντιλήφθηκε αμέσως τι έχει συμβεί, ξαφνιάστηκε και το είπε στον σύζυγό της, γυρνώντας προς το μέρος της.

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook