Έκλεισαν οι κάλπες με πολύ χαμηλή συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Ξεκινάει η καταμέτρηση

έκλεισαν-οι-κάλπες-με-πολύ-χαμηλή-συμμ-1778601

Οι κάλπες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του β’ γύρου έκλεισαν στις 7 το απόγευμα της Κυριακής (15.10.2023) και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των εκλογών που αφορούν 6 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας και 84 από τους 332 Δήμους, όπου οι υποψήφιοι δεν συγκέντρωσαν ποσοστό 43% στον α’ γύρο.

Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών σε Δήμους και περιφέρειες αναμένονται στις 20.00. Το ποσοστό συμμετοχής ίσα που ξεπερνούσε το 31% στις 17:30.

Οι Περιφέρειες, όπου στήθηκε και πάλι η κάλπη, ήταν οι: Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου.

Όσον αφορά στους 84 δήμους, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη στην Αθήνα με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Χάρη Δούκα να μονομαχούν στον β’ γύρο.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Κώστας Ζέρβας με τον Στέλιο Αγγελούδη.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook