Εκατοντάδες τα κρούσματα στα στρατόπεδα – Αφημένοι στη μοίρα τους οι Έλληνες φαντάροι

εκατοντάδες-τα-κρούσματα-στα-στρατόπ-1144390

Εκατοντάδες είναι τα κρούσματα κορονοϊού σε στρατόπεδα της χώρας, ενώ μόνο 51 εντοπίστηκαν χθες σε στρατόπεδο στο Πέραμα Ιωαννίνων,

Σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτης, τα συνολικά κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στο στρατόπεδο φτάνουν τα 51.

«Τις τελευταίες ημέρες επιβεβαιώθηκαν 51 κρούσματα στο στρατόπεδο Περάματος. Όλοι οι νοσούντες βρίσκονται σε καραντίνα όπως και 42 στενές τους επαφές» ήταν η σχετική αναφορά του Δημάρχου.

Να πάρει τώρα όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας στις Ένοπλες Δυνάμεις καλεί το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του. «Οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις που παίρνει η πανδημία σε στρατευμένους με ευθύνη της κυβέρνησης, μαρτυρούν την παντελή έλλειψη μέτρων στα στρατόπεδα όπου υπάρχει αναγκαστικός συγχρωτισμός σε θαλάμους και άλλους κοινόχρηστους χώρους, με καθημερινή και πολυπληθή συμμετοχή σε ασκήσεις και άλλες δράσεις.

Τα δεκάδες κρούσματα σε στρατόπεδο στο Πέραμα Ιωαννίνων, στα οποία προστίθενται και αυτά σε στρατόπεδα της Τρίπολης και του Έβρου επιβάλουν η κυβέρνηση να σταματήσει να αγνοεί την επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να πάρει τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των στρατευμένων και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

Πηγή: tvxs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook