Εφαρμογή «Ξου – Ξου»: Ο Χρήστος Αποστόλου βρήκε τρόπο να διώχνουμε τα κουνούπια

εφαρμογή-ξου-ξου-ο-χρήστος-αποστόλ-1501171

Μια εφαρμογή για το κινητό που θα αποδειχθεί σωτήρια φέτος το καλοκαίρι σχεδίασε ο 25χρονος Χρήστος Αποστόλου από τη Λάρισα.

Η εφαρμογή, η οποία ονομάζεται… «Ksou Ksou» είναι εντελώς δωρεάν και υπόσχεται να διώξει όλα τα κουνούπια που υπάρχουν γύρω σου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ενεργοποιώντας την εφαρμογή ο χρήστης θέτει σε λειτουργεία ένα αρχείο ήχου το οποίο είναι άκρως εκνευριστικό για τα κουνούπια, με αποτέλεσμα αυτά να απομακρύνονται. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας καθώς, σύμφωνα με τον σχεδιαστή, ο ήχος αυτός δε γίνεται αντιληπτός από το ανθρώπινο αυτί.

Πώς χρησιμοποιούμε την εφαρμογή «Ksou – Ksou»

Η εφαρμογή «Ksou Ksou» είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα ακόμα και από εκείνους που δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ. Η εφαρμογή θα κατέβει μέσω του DropBox ή μέσω Google Drive, κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο της εφαρμογής.

Μετά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στο κουνούπι που θα φανεί στην οθόνη σας:

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφαρμογής, η «Ksou – Ksou» έχει κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου για συσκευές Android, όμως εάν διαθέτετε συσκευή Apple, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ψηφιακό «αντικουνουπικό» μέσα από το BlueStacks 5.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook