Δύσκολο το πρώτο βράδυ στα κρατητήρια για τον Μένιο Φουρθιώτη – Τι ζήτησε

δύσκολο-το-πρώτο-βράδυ-στα-κρατητήρια-1213510

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, με πληροφορίες να αναφέρουν πως αρνήθηκε να φάει καθώς, όπως υποστήριξε, ακολουθεί ειδική διατροφή για λόγους υγείας.

Ο Φουρθιώτης ζήτησε να κάνει ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του και στην συνέχεια έπεσε για ύπνο. Κρατείται μόνος του σε κελί στην γυναικεία πτέρυγα και είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Στον παρουσιαστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, ηθική αυτουργία σε έκρηξη, παραβίαση του νόμου περί όπλων, απάτη και απόπειρα εκβίασης, ενώ αναμένεται να απολογηθεί το Μεγάλο Σάββατο.

Κρατούμενοι παραμένουν και οι συγκατηγορούμενοί του οι οποίοι διώκονται για σύσταση συμμορίας, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας (αφορά τους πυροβολισμούς κατά των αστυνομικών), διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και οπλοφορία από κοινού, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, έκρηξη (κακούργημα), προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), διακεκριμένη περίπτωση φθοράς (πλημμέλημα), παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook