Δυσάρεστα νέα για τον Γιάννη Φέρτη: Παλεύει με το Αλτσχάιμερ – Το συγκλονιστικό μήνυμα φίλης του

δυσάρεστα-νέα-για-τον-γιάννη-φέρτη-παλ-1448118

Mε το Αλτσχάιμερ «παλεύει» ο γνωστός και αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Φέρτης, όπως έκανε γνωστό η Κάκια Ιγερινού.

Η σεναριογράφος μεγάλων ελληνικών τηλεοπτικών επιτυχιών έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση για τον 84χρονο ηθοποιό.

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια» έγραψε χαρακτηριστικά η Κάκια Ιγερινού.

Άγριες Μέλισσες

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Γιάννης Φέρτης έχει πρωταγωνιστήσει σε σπουδαία έργα στο θέατρο, τον κινηματογράφο, αλλά και την τηλεόραση. Το καλοκαίρι του 2019, είχε ανακοινωθεί από τον ΑΝΤ1 πως θα επέστρεφε έπειτα από αρκετό καιρό στη μικρή οθόνη, καθώς προοριζόταν για τον ρόλο του Νέστορα που υποδύθηκε τελικά ο Παύλος Ορκόπουλος στις «Αγριες Μέλισσες». Μάλιστα, εμφανιζόταν και σε κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς.

«Όταν μου το πρότειναν την πρώτη φορά είπα δεν θα μπορέσω να το κάνω, ήμουν ήδη κουρασμένος, δεν θέλω να το κάνω, δεν πρέπει να το κάνω. Δεύτερη φορά, με ξαναπήραν, πάλι είπα «δεν βλέπω να το κάνω», την τρίτη φορά ήρθαν πάλι και μου είπε κάτι ο παραγωγός, ας μην πω τώρα τι μου είπε, όχι άσχημο, καλό, και αυτό με επηρέασε και είπα θα το κάνω. Ξεκινήσαμε και είδα ότι έχει πολλή δουλειά και πώς θα το προλάβω; Τι να πρωτοπρολάβω; Ακόμη διαβάζω το κείμενο για το έργο που θα παίξω τώρα. Βέβαια, μου είχε πει ο παραγωγός «αν τυχόν κουραστείς, αν τυχόν δεν θέλεις, μην ανησυχείς, θα το πάρω πάνω μου». Οπότε όταν έφτασα στο αμήν είπα πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να το πω» είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

O Γιάννης Φέρτης έχει παντρευτεί τρεις φορές

Πρώτα με την Ξένια Καλογεροπούλου, αργότερα με τη Μιμή Ντενίση και τέλος με τη Μαρίνα Ψάλτη. «Ήταν επιθυμία του συζύγου μου να μην αποκτήσουμε παιδί. Δεν ήθελα να υιοθετήσω, το φοβόμουν πολύ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, λέω ευτυχώς που δεν έχω παιδί. Είμαι που είμαι ημίτρελη τώρα, θα είχα γίνει τελείως τρελή. Όταν γνωριστήκαμε με το Γιάννη Φέρτη ήμουν 29 χρονών, εκείνος 55. Παππούς θα έπρεπε να είναι, να έχει εγγόνι, όχι παιδί. Εγώ αυτόν αγάπησα, αλλά δεν είχα και καμία πρεμούρα να διαιωνίσω το είδος μου το τρομερό.

Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που δουλεύαμε μαζί. Πρώτα τα φτιάξαμε και μετά φλερτάραμε. Εγώ είχα μια αδυναμία στα μεγαλύτερα αγόρια, δε σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας. Δεν τον θέλω στις πρεμιέρες, τον αποφεύγω, όταν έρχεται έχω τρακ. Από το Γιάννη έχω μάθει να έχω υπομονή, να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου, και να μη βρίζω όταν οδηγώ. Ο κορονοϊός με έχει φοβίσει πολύ, λέω αμάν, πότε θα τελειώσει, να πάρουμε ανάσα. Φοβάμαι και για τον Γιάννη, τώρα πάει στα 84. Επειδή εμβολιάστηκε πριν από εμένα, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά κρεβάτια» είχε δηλώσει η Μαρίνα Ψάλτη, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook