Δολοφονία Suzanne Eaton: «Είμαι σε απόγνωση για αυτό που έκανα» λέει ο Γιάννης Παρασκάκης

δολοφονία-suzanne-eaton-είμαι-σε-απόγνωση-για-αυ-926652

“Έχω μετανιώσει ειλικρινά. Μετάνιωσα για όλα όσα έκανα. Εδώ, μέσα στη φυλακή, μόνο αυτές τις πράξεις μου σκέφτομαι και την οικογένεια μου”. Τις σκέψεις του αυτές εκμυστηρεύτηκε στα μέλη της οικογένειάς του και στον δικηγόρο του ο Γιάννης Παρασκάκης, που είχε προφυλακιστεί για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

Ο Παρασκάκης, γνωστός και ως “Σαολίν”, λόγω της ενασχόλησης του με τις πολεμικές τέχνες, είχε συγκλονίσει με τη δράση του το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε ακινητοποιήσει, χτυπώντας με το αυτοκίνητο του, την 60χρονη Σούζαν Ίτον με σκοπό να τη βιάσει. Ο δράστης είχε μεταφέρει το αιμόφυρτο θύμα του στο εγκαταλελειμμένο γερμανικό καταφύγιο στο Μάλεμε Χανίων όπου το βίασε τρεις φορές και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα από μία καταπακτή ώστε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

“Είμαι σε απόγνωση για τις πράξεις μου. Σκέφτομαι πολύ και βασανίζομαι για όλα αυτά. Μακάρι να γύριζε ο χρόνος πίσω και να τα άλλαζα όλα”, είπε στον συνήγορό του Παντελή Ζέλιο σε μία από τις τελευταίες επικοινωνίες που είχε μαζί του από τις φυλακές Τριπόλεως.

“Ορίστηκε πραγματογνώμονας για να εξετάσει ψυχιατρικά τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον. Ωστόσο, η οικογένειά του προσανατολίζεται ώστε να ορίσει και αυτή τεχνικό σύμβουλο”, ανέφερε μιλώντας στη Realnews ο συνήγορός του Π. Ζέλιος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Παρασκάκης δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο για τις συνθήκες κράτησής του στις φυλακές Τριπόλεως και προσπαθεί να μιλά όσο μπορεί συχνότερα με τα μέλη της οικογένειάς του. Όπως είχε αποκαλύψει η Realnews τον περασμένο Αύγουστο, ο δράστης, κατά την απολογία του, είχε σοκάρει περιγράφοντας με λεπτομέρειες τον άγριο βασανισμό της Αμερικανίδας.

“Από το πρωί, είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μία γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε και με κοίταξε. Τότε θόλωσα. Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις”, είχε πει ο 27χρονος.

“Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα και την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν, όμως, ζωντανή. Την έβαλα στο πορτμπαγκάζ. Τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της”, είχε αποκαλύψει.

Πηγή: Realnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook