Δολοφονία Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη: Δεν τον σκότωσα λέει η γυναίκα του…

δολοφονία-γάλλου-τουρίστα-στην-κρήτη-896835

Η 44χρονη γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος της

Στα κρατητήρια πέρασε σήμερα την ημέρα η 44χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 56χρονου φίλου της μέσα σε δωμάτιο στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης και κρίθηκε χθες προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Όπως διευκρίνισε ο συνήγορός της, Νίκο Σωμαράκης, η γυναίκα είναι Γαλλοαλγερινής καταγωγής, και όχι Γαλλομαροκινής που έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες, και αρνείται ότι η ίδια προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στον 56χρονο, ο οποίος και στο παρελθόν είχε κάνει, όπως είπε, απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία.

Η 44χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, αν και η ίδια ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή, ότι δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του 56χρονου, περιγράφοντας ότι ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε, συμπληρώνοντας, σύμφωνα με τον κ. Σωμαράκη, ότι η ίδια προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Η 44χρονη προσπαθεί να αποδείξει πως είναι αθώα για τη δολοφονία του συζύγου της

«Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του 56χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό. Ο 56χρονος είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία.

Η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί, υπολείπονται στοιχεία πολύ σημαντικά, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν έχει εμπλοκή ή όχι» σημείωσε ο συνήγορος της 44 χρονης, ο οποίος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι αναμένει την εξέλιξη της ανάκρισης ενώ σέβεται και θα υποστηρίξει την αθωότητα της εντολέως του. Επιπλέον ο κ. Σωμαράκης διευκρίνισε ότι η Γαλλοαλγερινή κατηγορουμένη θα ζητήσει την προσκόμιση εγγράφων από τη Γαλλία, προκειμένου να ενισχυθούν οι ισχυρισμοί της, περί της αθωότητάς της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook