Δήμος Χανίων: Ζητά παράταση για την κατά παρέκκλιση εκτός σχεδίου δόμηση – Δαμιανάκης: Θα καταστραφούν οι περιουσίες της υπαίθρου

δήμος-χανίων-ζητά-παράταση-για-την-κατ-1567451

Παράταση στην προθεσμία για την κατά παρέκκλιση δόμηση σε οικόπεδα εκτός σχεδίου πόλεως, η οποία εκπνέει στις 9 Δεκεμβρίου, ζήτησε εγγράφως ο Δήμος Χανίων καθώς οι πολίτες δεν ευθύνονται για τις καθυστερήσεις στην έκδοση οικοδομικών αδειών λόγω της δραματικής υποστελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης (ΥΔΟΜ)

«Είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Έχουμε στείλει έγγραφο με το οποίο ζητάμε παράταση. Θεωρούμε ότι απαιτούνται τουλάχιστον δύο χρόνια και πρέπει να συντρέχουν και κάποιες επιπλέον προϋποθέσεις που αφορούν τον χωροταξικό σχεδιασμό και τα τοπικά σχέδια»  σημείωσε ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας, Νίκος Χαζηράκης.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης, τόνισε, πως «η εφαρμογή του νόμου θα έχει συνέπεια την καταστροφή όλων των περιουσιών της υπαίθρου μας. Θα έρθουν οι ξενοδόχοι να τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί».

zarpanews.gr

One thought on “Δήμος Χανίων: Ζητά παράταση για την κατά παρέκκλιση εκτός σχεδίου δόμηση – Δαμιανάκης: Θα καταστραφούν οι περιουσίες της υπαίθρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook