Δήμητρα Παπαδοπούλου – Θοδωρής Αθερίδης: Ενώνουν ξανά τα ταλέντα τους

δήμητρα-παπαδοπούλου-θοδωρής-αθερί-1389316

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος με μία σπαρταριστή επιθεώρηση και μαζί της θα έχει τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της στο «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» Θοδωρή Αθερίδη.

Οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν στην κωμική τηλεοπτική σειρά, που προβλήθηκε από το 2000 έως το 2002 και έκανε θραύση στην τηλεθέαση.

Οι δύο καλοί φίλοι συναντήθηκαν ξανά και αποφάσισαν αυτή τη φορά να τα πουν πάνω στο σανίδι, κι ενώ η πανδημία μοιάζει να μας αποχαιρετά, έτσι για να γελάσει το χειλάκι μας.

Δίπλα στους δύο υπέροχους πρωταγωνιστές θα βρεθεί ένας σπουδαίος θίασος, με ονόματα λαμπρών ηθοποιών, όπως οι Κώστας Κόκλας, Θανάσης Αλευράς, Παρθένα Χοροζίδου, Αντώνης Κρόμπας, αλλά και ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, ενώ τη μουσική επιμέλεια της παράστασης, όπως ακούγεται, θα έχει η Μαρίζα Ρίζου.

Εφτά μοναδικοί καλλιτέχνες θα ανέβουν πάνω στη σκηνή σε μία φρέσκια επιθεώρηση που έρχεται διά χειρός της ίδιας της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Η ηθοποιός επιστρέφει στο θέατρο ύστερα από πέντε χρόνια, με την τελευταία της παράσταση να είναι η «Μαντάμ Σουσού» στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη παράσταση είχε προγραμματιστεί να ανέβει το καλοκαίρι του 2020, αλλά ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η ηθοποιός έχει δώσει τα χέρια με τους ιδιοκτήτες του Θεάτρου Αλσος Ηλία Μαροσούλη και Αγγελο Κοταρίδη, οι οποίοι θα αναλάβουν και την παραγωγή της παράστασης.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, λοιπόν, θα ξανασυναντηθεί θεατρικά με τον Θοδωρή Αθερίδη κι έναν σπουδαίο θίασο στο Θέατρο Αλσος το καλοκαίρι, και ανυπομονούμε να δούμε ξανά καλό θέατρο με ένα άριστο ελληνικό κείμενο!

espressonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook