Δικαίωση Πολάκη για μήνυση Κουρτάκη – «Σφαλιάρα στους υποκριτές», λέει ο βουλευτής Χανίων

δικαίωση-πολάκη-για-μήνυση-κουρτάκη-1449342

Απόλυτη δικαίωση του Παύλου Πολάκη απέναντι στον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, καθώς η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει ο δεύτερος κατά του βουλευτή Χανίων με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Η Εισαγγελέας Εφετών δέχθηκε (με μία πολυσέλιδη και πλήρως αιτιολογημένη απόφαση) ότι όλα όσα είχα καταγγείλει για τις εταιρείες του Κουρτάκη και για τα χρήματα που πήραν “αέρα” από το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2012 – 2014, ήταν απολύτως αληθή, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο Κουρτάκης δεν προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να ενισχύει την έγκλησή του», ανέφερε ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook γνωστοποιώντας το σκεπτικό της απόφασης.

Συμπλήρωσε ότι ένας ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός δέχεται (με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο) ότι όταν πρόκειται για τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και δη του δημοσίου χρήματος, οι οξείες εκφράσεις και οι δυσμενείς χαρακτηρισμοί επιτρέπονται και δικαιολογούνται.

Μάλιστα, κλείνει την ανάρτηση λέγοντας ότι ο θεός συγχωρεί, αλλά ο ίδιος ποτέ:

Το Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Σήμερα πήρα στα χέρια μου την από 22.12.2022 Διάταξη της Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών, η οποία απορρίπτει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ τη μήνυση Κουρτάκη και με ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ οριστικά από τις κατηγορίες της «συκοφαντικής δυσφήμησης» και «εξύβρισης» που τάχα διέπραξα εναντίον του (φωτογρ. 1 & 2). Πρόκειται για μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ διότι:

α) η Εισαγγελέας Εφετών δέχθηκε (με μία πολυσέλιδη και πλήρως αιτιολογημένη απόφαση) ότι ΟΛΑ όσα είχα καταγγείλει για τις εταιρείες του Κουρτάκη και για τα χρήματα που πήραν «αέρα» από το ΚΕΕΛΠΝΟ το 2012 – 2014, ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΗ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο Κουρτάκης ΔΕΝ προσκόμισε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να ενισχύει την έγκλησή του (φωτογρ. 3)!!!

β) η συγκεκριμένη εισαγγελική διάταξη αποτελεί σημαντικό ΠΡΟΚΡΙΜΑ για την ποινική δικογραφία με τις «διαφημιστικές δαπάνες» του ΚΕΕΛΠΝΟ, η οποία ακόμη ερευνάται από την Οικονομική Εισαγγελία. 

γ)  η συγκεκριμένη εισαγγελική διάταξη αποτελεί μια αποστομωτική απάντηση προς τον κ. Ντογιάκο και τους εξ αγχιστείας συγγενείς του. Ξέρουν τι εννοώ…Λεπτομέρειες, αν προκληθώ…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΑΙΩΣΗ διότι συνιστά ηχηρό ΡΑΠΙΣΜΑ προς τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη και τους βουλευτές του, οι οποίοι εξευτελίστηκαν ζητώντας συγγνώμη από τον Κουρτάκη που δεν ήραν την ασυλία μου στην πρώτη του μήνυση (φωτογρ. 4 & 5) και έσπευσαν να του κάνουν το χατίρι, ξαναφέρνοντας την υπόθεση για δεύτερη φορά στη Βουλή!!!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, διότι ένας ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός δέχεται (με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο) ότι όταν πρόκειται για τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και δη του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, οι οξείες εκφράσεις και οι δυσμενείς χαρακτηρισμοί ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ (φωτογρ. 6)!!!

Πρόκειται για ΣΦΑΛΙΑΡΑ πρώτου μεγέθους προς ΟΛΟΥΣ όσοι υποκριτικά και προσχηματικά ομνύουν στην «αστική ευπρέπεια» και κοσμιότητα του ΥΦΟΥΣ, για να καλύψουν το ποταπό τους ΗΘΟΣ και τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος!

Ερχόμαστε και θα είναι ΑΛΛΙΩΣ!!!

ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook