Διήμερο ξεκούρασης για τον Μητσοτάκη – Για μπάνιο στα Φαλάσαρνα ο Πρωθυπουργός | Photos

διήμερο-ξεκούρασης-για-τον-μητσοτάκη-8-1259909

Ένα ακόμα διήμερο ξεκούρασης για τον Πρωθυπουργό ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μίνι περιοδεία που έκανε την Παρασκευή σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο σχετικά με την προώθηση των εμβολιασμών.

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης με το τέλος της περιοδείας ήρθε στα Χανιά για να πάρει ανάσες ξεκούρασης πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο κ. Μητσοτάκης πήγε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Μαράθι, ενώ το πρωί της Κυριακής επέλεξε μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού Χανίων, τα Φαλάσαρνα.

Εκεί, έφτασε πολύ νωρίς το πρωί, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του φρουράς.

 

 

 

12 thoughts on “Διήμερο ξεκούρασης για τον Μητσοτάκη – Για μπάνιο στα Φαλάσαρνα ο Πρωθυπουργός | Photos

  1. Ήθελα να ήξερα αν έκανε άλλος τις διακοπές που κάνει αυτός ο μπαγλαμάς τι θα γινόταν; Και ακόμα είμαστε στις αρχές του Αυγούστου…

    1. Αν έκανε διακοπές σε κότερο που έκανε ο Τσίπρας λογικά θα τον είχε εκτελέσει καμιά 17Ν όπως τον μπάρμπα του επειδή προκαλούσε.

      1. Το πρόβλημα μου δεν είναι το «που» είναι το ότι κάθε βδομάδα λείπει ένα τριήμερο χωρίς να τον νοιάζει τίποτα… Και αν ο Τσίπρας (κακώς για μένα) έκανε σε κότερο, ο Κούλης που έκανε π. χ μια βδομάδα πριν στο Costa Navarino μήπως το έκανε πληρώνοντας από την τσέπη του; Μήπως του το κάλυψε λέω εγώ ή ιδιοκτησία; Κάποτε έπαιρνε ολόκληρο τηλεφωνικό κέντρο από την Siemens του Χριστοφοράκου ο οποίος ζει και βασιλεύει στη Γερμανία με το διαβατήριο που «συμπτωματικά» ήρθε στα χέρια του από την Υπουργό Εξωτερικών «κυρία Μπακογιάννη»…

  2. η χωρα καιγεται και το χαζοχαρουμενο μπανιαριζεται. Αει στο διαολο αχρηστε και απατεωνα. Θα ερθει η μερα που θα δικαστεις και θα πληρωσεις κι εσυ και το γυναικακι σου για ολες σας τις παρανομιες.

  3. Το συνδύασε και με περιοδεία για να αυξήσει δήθεν τον εμβολιασμό. Μην του την πουν ότι του πληρώνουν τα έξοδα οι πλουτοκρατορες συνδρομητές του, ας του τα πληρώσουμε εμείς με τους φόρους μας.

  4. Η Ελλάδα καιγόταν από πυρκαγιές το Σ. Κ. και ο Μητσοτάκης έκανε τα μπανακι του. Σκασίλα του για τον κοσμακι που καίγεται. Αυτός και η οικογένεια του να περναει καλά….

  5. ΟΚ, πήγε για μπάνιο. Γιατί τόσος σαματάς από ορισμένους; Δεν έχει δικαίωμα να πάει για μπάνιο; Μήπως παραλογίζεστε ορισμένοι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook