Διακοπές στα Χανιά για Κυριάκο-Μαρέβα | Πρωινό μπάνιο στο Μαράθι | Photos

διακοπές-στα-χανιά-για-κυριάκο-μαρέβα-906057
Φωτογραφία αρχείου

Μόνο εύκολο δεν είναι το πρωθυπουργικό έργο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να ξεκλέψει όποτε μπορεί στιγμές για μια απόδραση, την οποία για άλλη μία φορά πραγματοποιεί στα Χανιά.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Μαράθι την Κυριακή μαζί με την σύντροφό του, Μαρέβα, και απόλαυσε την πρωινή γαλήνια θάλασσα και τον ήλιο.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και ήρεμο, μετά από μία δύσκολη εβδομάδα στην οποία πέρασαν κρίσιμα για την κυβέρνηση νομοσχέδια και τροπολογίες.

Ευδιάθετος, χαιρετήθηκε και συζήτησε με τον κόσμο, ενώ όπως δήλωσε στο zarpanews.gr, θα επισκεφθεί την Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο.zarpanews.gr

22 thoughts on “Διακοπές στα Χανιά για Κυριάκο-Μαρέβα | Πρωινό μπάνιο στο Μαράθι | Photos

  1. Παναγια μου πως ειναι ετσι… ο γιος του δρακουλα… κορδονεται κι ολας. Ευτυχως που πηγε πρωι πρωι να μην τον δουνε μικρα παιδια και τρομαξουν… Θυμαμαι και τον γερο του τα καλοκαιρια που τον τραβουσανε οι καμερες πως χλαπατουριζε στο νερο λες και εβλεπες ενα αγγουρι να πεφτει στη θαλασσα… Μην μας τα δειχνετε καλυτερα λυπηθητε μας…

    1. Ψιτ, φιλεναδα 4 χρονια ειναι αυτα με πολυ μεγάλη πιθανότητα να γίνουνε 8. Δεν παίρνεις μπόλικο μπαλσαμικο γιατί έτσι που το πάτε εδώ, στα Χανιά, θα εχει εξαντληθεί από τον 1ο χρόνο και δεν σας βλέπω να την παλεύετε!!! Χι,χιι,χι…!

        1. Χαχαχαχα φίλτατε Τάσο, ΠΟΣΟ ΕΞΩ πέφτεις!!! Άμα σε παρηγορεί όμως, εντάξει. Και είμαστε στον πρώτο μήνα μόνο!!! 19, 20, 21, 22 , 23 καλοκαίρι!!!!

          1. Διακοπάρει ο πρόεδρος σου από τον πολύ φόρτο εργασίας 1 μηνός. Είναι που έπιασε δουλειά από την 1η μέρα και έπαθε υπερκόπωση το παλικάρι. Είναι να μην πάθει…όλο αυτό το διάστημα με το άσυλο ασχολείται.

  2. Χαχαχα κοπελια χαλαρωστε δεν υπαρχουν ηγετες στην Ελλάδα……ας πάμε για μπανακι κ μαριδουλα στο Μαραθι ολοι μαζι….συμφιλιωτικα…..άλλωστε ήδη τα στιβανια με το καφτανι αρχιζει κ γίνεται μοδα κ στα Εξαρχεια…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook