Δεν θα το πιστεύετε: Ο εύκολος τρόπος για να εξαλείψετε τις γρατζουνιές από την οθόνη του κινητού

δεν-θα-το-πιστεύετε-ο-εύκολος-τρόπος-γι-1692111

Το να έχετε μια γρατζουνισμένη οθόνη κινητού είναι ένα πολύ ενοχλητικό, αλλά και αναπόφευκτο γεγονός. Στην περίπτωση που πετάτε τα κλειδιά σας στην τσάντα σας μαζί με το τηλέφωνό σας, για παράδειγμα, οι γρατζουνιές είναι δυσάρεστες στην όψη και μπορεί να κοστίζουν ακριβά στην επισκευή τους.

Σίγουρα υπάρχουν εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην αποκατάσταση των γρατζουνιών, αλλά μπορεί να υπάρχει κάτι στο συρτάρι του γραφείου σας που θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά εξίσου καλά.

Και αυτό, σύμφωνα με το housedigest.com, δεν είναι άλλο από τις κλασικές γόμες για μολύβια, οι οποίες παρέχουν μια απλή λύση για την αφαίρεση των γρατζουνιών από τις οθόνες. Αυτό το εργαλείο είναι καλύτερο όταν χρησιμοποιείται για μικρότερες και ρηχότερες γρατζουνιές και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα που θα χρειαζόταν για να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε την οθόνη σας.

Ξεκινήστε καθαρίζοντας τη γρατζουνιά από τυχόν υπολείμματα με μια ελαφρώς υγρή πετσέτα. Στη συνέχεια, πιάστε είτε ένα μολύβι με μια στιβαρή γόμα στην άκρη είτε μια απλή γόμα και τρίψτε την πολύ απαλά στη γρατζουνιά σε διάστημα ενός λεπτού. Ο στόχος εδώ είναι να γεμίσετε τη γρατζουνιά με το υπόλειμμα της γόμας. Τρίψτε τη γόμα αργά και απαλά και φροντίστε μετά να απομακρύνετε κάθε ορατό υπόλειμμα γόμας με το πανί.

Περισσότερες γρήγορες λύσεις για γρατζουνιές

Οι γόμες μολυβιών, ωστόσο, δεν είναι ο μόνος τύπος γόμας που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των γρατζουνιών από τις οθόνες. Οι γόμες που είναι γνωστές και ως αφρός μελαμίνης, μπορούν, επίσης, να βοηθήσουν στην αφαίρεση ρηχών γρατζουνιών ή τουλάχιστον να μειώσουν τη σοβαρότητά τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε τον αφρό πάνω στη γρατζουνιά για να προσπαθήσετε να την αφαιρέσετε. Σε αντίθεση με τις σκληρές γόμες από καουτσούκ, το πολύ δυνατό τρίψιμο με τον μαλακότερο αφρό μελαμίνης δεν θα προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στην οθόνη.

Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη τέχνασμα που μπορείτε να δοκιμάσετε προτού πάτε την οθόνη σας σε τεχνικό επισκευής -τα προϊόντα αυτοκινήτου. Τα αυτοκίνητα παθαίνουν συνεχώς γρατζουνιές και υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα στην αγορά για την απομάκρυνσή τους. Οι κρέμες φακών και τα προϊόντα αφαίρεσης γρατζουνιών είναι όλες καλές επιλογές για την αφαίρεση ρηχών γρατζουνιών από την οθόνη του κινητού σας, απλώς φροντίστε να μην το παρακάνετε και να μην προκαλέσετε ζημιά στα ηλεκτρονικά.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook