«Δεν πήραμε την απόφαση να κάνει το εμβόλιο, τώρα όμως δεν γυρνάει» ο σπαραγμός μητέρας 36χρονης

δεν-πήραμε-την-απόφαση-να-κάνει-το-εμβ-1331245

Η νεαρή γυναίκα κατέληξε από κορονοϊό στο Μαμάτσειο Κοζάνης – Αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα – Συγκλονίζει και η υπόθεση 42χρονης ανεμβολίαστης μητέρας που πέθανε στη Λάρισα.

Σπαρακτικά είναι τα λόγια μητέρας που έχασε από τον κορονοϊό την 36χρονη κόρη της η οποία δεν είχε εμβολιαστεί. «Χρόνια ολόκληρα δίπλα της. Τώρα πώς θα πορευθώ δεν ξέρω. Η Κατερίνα μου δε θα γυρίσει. Έχει πάει στους αγγέλους, εκεί που τις αρμόζει», λέει με πόνο ψυχής η τραγική μητέρα.

Η Κατερίνα μόλις στα 36 της χρόνια, «έσβησε» στα χέρια των γιατρών στα επείγοντα, στο Μαμάτσειο Κοζάνης. Νοσούσε επί σειρά ημερών με κορονοϊό ωστόσο όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν πια αργά.

«Ήρθε σε σηπτική κατάσταση προθανάτια θα έλεγα. Οπότε ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να επανέλθει. Πριν διασωληνωθεί υπέστη ανακοπή. Επανήλθε, διασωληνώθηκε και μετά από μια ώρα κατέληξε», είπε στο Mega ο Αθανάσιος Βομβάς, παθολόγος.

«Τώρα με τον κορονοϊό είχα φοβηθεί και δεν πήρα απόφαση να την κατεβάσω στο νοσοκομείο. Εδώ μου έλεγαν »μην τυχόν και το παιδί το μεταφέρω σε νοσοκομείο γιατί θα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση». Κι αυτό το κομμάτι με βασανίζει και λέω μήπως να την πήγαινα και μήπως… να προλάβαινα; Δεν ξέρω» δηλώνει η μητέρα.

Η 36χρονη Κατερίνα αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Η μητέρα της φοβήθηκε να της χορηγηθεί το εμβόλιο, το οποίο έχουν κάνει τόσο ο σύζυγός της όσο και τα άλλα δύο παιδιά της.

«Εννοείται, εννοείται και τα αδέρφια της. Αλίμονο. Λόγω των προβλημάτων για την Κατερίνα μου δεν είχα πάρει την απόφαση να κάνουμε το εμβόλιο», προσθέτει η μητέρα.

Η συγκλονιστική υπόθεση της 42χρονης μητέρας

Μουδιασμένη παραμένει η Λάρισα από τον θάνατο 42χρονης που νοσούσε για μέρες με κορονοϊό όμως στο νοσοκομείο δεν πήγε ποτέ. Κατέληξε μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Το θέμα είναι ότι αυτό που του είπα: »Βρε Πέτρο γιατί δεν πήρες, εντάξει, δεν κάνατε το εμβόλιο. Γιατί δεν πήρατε το ασθενοφόρο;» Και μου απαντάει ότι είχε τελειώσει ας πούμε το Covid και ότι υποτροπίασε», λέει γειτόνισσα του θύματος.

Αφήνει πίσω της σύζυγο και δυο παιδιά αλλά και δεκάδες φίλους που αδυνατούν να πιστέψουν πως «φεύγουν» άνθρωποι από κορονοϊό όταν τους δίνεται η δυνατότητα εμβολιασμού.

«Εγώ προσωπικά σοκαρίστηκα, με την έννοια είναι φρίκη το 2021 σε μία πόλη σαν τη Λάρισα που έχει δύο νοσοκομεία, ένα ιδιωτικό που έχει πρόσβαση να πας όπου θέλεις, να παίρνουν νεκρή μία κοπέλα στο σεντόνι με σπάγκο και να την κατεβάζουν με τα πόδια. Και η κοπέλα που είναι στον πρώτο άνοιξε την πόρτα και της είπαν αυτοί »κλείσε, κλείσε γρήγορα». Δεν είναι καθόλου ωραίο ψυχολογικά για όλους εμάς να παίρνουν από την πολυκατοικία νεκρούς ανθρώπους. Μου θύμισε λίγο όταν πρωτοβγήκε ο Covid στην Κίνα που σφράγιζαν τις πολυκατοικίες και τους έβγαζαν όλους νεκρούς. Εντάξει δε νοείται το 2021 να ζούμε τέτοιες καταστάσεις», συμπληρώνει η γειτόνισσα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook