Δεν είναι ρομαντικός αλλά είναι ο ιδανικός! 4 ενδείξεις που θα σε πείσουν

δεν-είναι-ρομαντικός-αλλά-είναι-ο-ιδαν-1252572

Τι κι αν ο σύντροφός σου δεν σου φέρνει δώρα και λουλούδια, μπορεί ακόμη να είναι η καλύτερη επιλογή.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί αργότερα μεταξύ σας, μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου και το άλλο άτομο κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας σχέσης. Αυτό που οι περισσότερες από εμάς συχνά αγνοούν είναι πως εδεχομένως τα πιο cool σημεία ενός δεσμού εμφανίζονται με τρόπους που είναι σαφώς μη ρομαντικοί.

Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω αμέσως. Για παράδειγμα σε όλες μας έχει συμβεί να διανύουμε μια πολύ κακή περίοδο στη ζωή μας, γεμάτη άγχος, νεύρα και υποχρεώσεις. Σαν αποτέλεσμα μαλώνουμε συνέχεια με τον αγαπημένο μας και φορτώνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Τα ζευγάρια που αγαπιούνται πραγματικά θέτουν όρια για να εξασφαλίσουν τη δική τους ανάπτυξη, καθώς και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον όταν προκύψουν διάφορα προβλήματα. Δεν κρατούν κακία εναντίον του συντρόφου τους, και δεν επιτρέπουν στο παρελθόν του συντρόφου τους να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον τους.

Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για αληθινή οικειότητα σε μια σχέση. Την ίδια ώρα, αρκετά αρσενικά εκφράζουν την αγάπη τους με ανορθόδοξο τρόπο τον οποίο εμείς οι γυναίκες μπορεί να δυσκολευτούμε να ερμηνεύσουμε.

#1 Χαίρεσαι με την επιτυχία του συντρόφου σου (κι εκείνος το ίδιο)

Το να χαίρεσαι με τις επιτυχίες και τις νίκες του άλλου σίγουρα δεν είναι πάντα το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις, αλλά δείχνεις έτσι στον σύντροφό σου ότι είσαι εκεί για αυτόν και ότι η ευτυχία του είναι σημαντική για εσένα.

#2 Σας αρέσει πραγματικά να φροντίζετε ο ένας τον άλλον

Αυτό ποικίλλει ιδιαίτερα από άτομο σε άτομο και σχέση με σχέση, αλλά το να μαγειρέψεις το αγαπημένο του φαγητό ή να πλύνεις τα ρούχα του αγαπημένου σου όταν είναι κουρασμένος, σημαίνει πολλά. Με αυτό τον τρόπο δείχνεις ότι νοιάζεσαι πραγματικά για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.

#3 Μαλώνετε εποικοδομητικά

Ένα αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να διαφωνεί χωρίς να υπονομεύει ο ένας τον άλλον, εκσφενδονίζοντας τις προσβολές ή διαλύοντας εντελώς τη σχέση.

#4 Είναι εκεί για εσένα στις δύσκολες στιγμές

Είναι πολύ εύκολο να είσαι με τον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια ευτυχισμένων περιόδων, είναι όμως πιο δύσκολο να το κάνεις όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Αρκετές σχέσεις διαλύονται εν μέσω σοβαρών προβλημάτων, αφού οι σύντροφοι αδυνατούν να καταλάβουν και να συμπαρασταθούν στον αγαπημένο τους με τον σωστό τρόπο.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook