Χριστίνα Κεφαλά: «Έχω την αίσθηση ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί» | Video

χριστίνα-κεφαλά-έχω-την-αίσθηση-ότι-ο-1212066

Καλεσμένη στο Σου Κου Family βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά το μεσημέρι της Κυριακής. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στο μήνυμα που «πρόδωσε» λίγες μέρες στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ενώ σημείωσε πως νιώθει ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι και πάλι μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κεφαλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω την αίσθηση ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Είναι πολύ κοντά τα παιδιά, όπως το βλέπουμε και όλοι στα επεισόδια. Για το μήνυμα που μου είπε η Μαριαλένα να μεταφέρω στον Γιώργο Λιβάνη δεν θα ήθελα να πάρω θέση».

«Θεωρώ πως είναι καλύτερο όταν θα βγει η Μαριαλένα, πρώτα ο Θεός, από το παιχνίδι να τα λύσει όλα μόνη της γιατί είναι δικό της προσωπικό θέμα και ήδη έχω πάρει πολλή θέση σε αυτό» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. «Με την μητέρας της μίλησα πρόσφατα, γιατί επικοινώνησε εκείνη μαζί μου, της είπα ότι είναι πολύ καλά η Μαριαλένα. Αυτό που την ένοιαζε ήταν να είναι καλά το παιδί της σε υγεία».

Φειδωλή σε αυτή την συνέντευξη η Χριστίνα Κεφαλά από το Survivor!

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook