Χωρίς υπεράσπιση ο 27χρονος για την δολοφονία της Αμερικανίδας! Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του σήμερα το πρωί

χωρίς-υπεράσπιση-ο-27χρονος-για-την-δολο-893285

Παρουσία του δικηγόρου του, κ. Μάρκου Περράκη, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ότι κανείς νομικός δεν είχε αναλάβει την εκπροσώπηση του, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα χθες, ο 27χρονος, φερόμενος ως δράστης της δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, όπου και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί,

Ο 27χρονος δηλαδή, είχε την απαιτούμενη νομική εκπροσώπηση, που αξίζει να σημειωθεί ότι δεν του είχε οριστεί από τον Εισαγγελέα, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος για διάφορους λόγους, οικονομικούς και άλλους, αδυνατεί να προσλάβει συνήγορο υπεράσπισης.

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία δεδομένα ο κ. Μάρκος Περράκης, συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου το πρωί υπέβαλε την παραίτηση του στον αρμόδιο Εισαγγελέα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους τους οποίους χαρακτήρισε προφανείς, η οποία, όπως είπε ο ίδιος στο zarpanews.gr , έγινε δεκτή.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Εισαγγελέας αναμένεται ως ορίζει ο νόμος να του διορίσει αυτεπάγγελτα νέο εκπρόσωπο, καθώς την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χωρίς υπεράσπιση ο 27χρονος για την δολοφονία της Αμερικανίδας! Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του σήμερα το πρωί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook