Χειρουργήθηκε ένας εκ των κρατούμενων των φυλακών Αγιάς – Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, ο ένας από τους τρεις αλλοδαπούς κρατούμενους, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της σαββατιάτικης άγριας συμπλοκής μεταξύ κρατουμένων στη φυλακή της Αγιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr o ένας από τους κρατούμενους, που μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο, διασωληνώθηκε μετά τα σοβαρά τραύματα που έφερε από αιχμηρά αντικείμενα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, περίπου στις 16.00 μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, απ’ όπου και εξήλθε λίγες ώρες αργότερα, χωρίς ωστόσο να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Για κάποιο διάστημα μάλιστα δεν ήταν γνωστό αν θα μεταφερόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας η στη χειρουργική κλινική, το σίγουρο πάντως είναι ότι το πρώτο 24ωρο θα είναι σημαντικό για την εξέλιξη της υγείας του.

Τα άλλα δύο περιστατικά είναι πιο ελαφριά και άπαντες στο νοσοκομείο τελούν εν αναμονή.

Όσον αφορά πάντως στην επεισοδιακή συμπλοκή των κρατουμένων στις φυλακές της Αγιάς, αξίζει να σημειωθεί  ότι χάρη στην επέμβαση του προσωπικούς του σωφρονιστικού καταστήματος αποκαταστάθηκε η τάξη και οι κρατούμενοι επέστρεψαν στα κελιά τους.

Τα αίτια που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο ερευνώνται.

zarpanews.gr