Χανιώτης σε απόγνωση – Μαζί με τα σκουπίδια, παίρνουν… σβάρνα και την περίφραξη του χωραφιού του | Photos

Απαράδεκτη είναι η εικόνα που επικρατεί στην περιοχή Καμίνι. στη Λεωφόρο Σούδας, όπου τα σκουπίδια έχουν πνίξει έναν δρόμο, εμποδίζοντας συχνά την κυκλοφορία.

Όπως κατήγγειλε αναγνώστης του zarpanews.gr,  το χωράφι του οποίου χωρίζεται από το σκουπιδότοπο της οδού Αγγελάκη από ένα συρματόπλεγμα, ασυνείδητοι πετούν κάθε διαρκώς κάθε λογής σκουπίδια στην άσφαλτο. Από πλαστικές σακούλες, μπουκάλια, κλαδιά, χώματα, μέχρι στρώματα και καναπέδες, σε δρόμο από τον οποίο καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες αυτοκίνητα αλλά και πεζοί, ντόπιοι και τουρίστες. Κι όλα αυτά τη στιγμή που “κολλητά” στην… αυτοσχέδια χωματέρη, βρίσκεται  ένας κάδος!

Ωστόσο, πέρα από το αποκρουστικό θέαμα, την έντονη δυσοσμία και την εστία μόλυνσης που αντιμετωπίζει καθημερινά ο συμπολίτης μας, έχει βρει τον μπελά του με τον συγκεκριμένο κάδο, αφού κάθε φορά που ακούει και περνάνε τα συνεργεία καθαριότητας, βρίσκεται σε… επιφυλακή.

Τα κλιμάκια καθαριότητας, μέσα στην ένταση της δουλειάς, μαζεύοντας τα σκουπίδια, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, προκαλούν φθορές στην περίφραξη του οικοπέδου, αφού μαζί με τον κάδο παίρνουν “παραμάζωμα” πασάλους, συρματοπλέγματα κ.α. 

Το πρόβλημα που συχνά δημιουργείται, πέρα από τους λόγους ασφάλειας, επιβαρύνει και οικονομικά τον ιδιοκτήτη του χωραφιού, ο οποίος μετέβη στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου, για να εκφράσει στους αρμόδιους τα παράπονά του και να βρει λύση.

Η απάντηση όμως που πήρε, τον έκανε να χάσει τον… ύπνο του, αφού όπως ενημερώθηκε περίπτωση που μετακινήσει από τη θέση του τον κάδο, θα κληθεί  να πληρώσει πρόστιμο 2.500 ευρώ!Μήπως τελικά οι αρμόδιοι θα έπρεπε, πέρα από την απειλή προστίμων να δούνε το θέμα πιο “ζεστά” και ανθρώπινα και να βοηθήσουν να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα του συμπολίτη μας, που αισθάνεται “κερατάς και δαρμένος”, αφού βλέπει να “πνίγεται” στα σκουπίδια και να καταστρέφεται η περιουσία του;

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ