Χανιά | Ξανά στους δρόμους για την τραγωδία στα Τέμπη – Κινητοποίηση στην πλατεία Αγοράς

χανιά-ξανά-στους-δρόμους-για-την-τραγω-1642107

Σε κινητοποιήσεις κατεβαίνουν ξανά οι μαθητές και οι φοιτητές των Χανίων οι οποίοι ζητούν να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη και να γίνει ανάληψη ευθύνης για όλες εκείνες τις παραλείψεις που έγιναν.

Στο πλευρό τους τάσσεται και η Ένωση Γονέων Χανίων η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η Ένωση Γονέων Δήμου Χανίων στηρίζει τις κινητοποιήσεις μαθητών, φοιτητών, εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων της πόλης μας που απαιτούν να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Να βγουν στο φως όλες οι ευθύνες και οι υπαίτιοι του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος! Καμία συγκάλυψη!

Καλούμε τους όλους τους γονείς και τους συλλόγους γονέων να συμμετέχουν μαζικά σήμερα, Δευτέρα 6 Μαρτίου, στις 10π.μ. στη μαθητική κινητοποίηση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς!

Συμμετέχουμε μαζικά και στη σύσκεψη το απόγευμα της Δευτέρας στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο για την οργάνωση του συλλαλητηρίου για την υγεία και την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο μας, εξαιτίας της διαχρονικής υποστελέχωσης και χρηματοδότησής του.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα των εργαζομένων, για διοργάνωση συλλαλητηρίου την Τρίτη στις 7μ.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς, απαιτώντας να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη, να αποδοθούν όλες οι ευθύνες, να μην κρυφτεί κανείς πίσω από το «ανθρώπινο λάθος»!

Κατεβαίνουμε μαζί με τα παιδιά μας στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 8 Μάρτη!

Δε θα σιωπήσουμε!

Δε θα περιμένουμε το επόμενο τραγικό δυστύχημα! Δε θα περιμένουμε τον επόμενο σεισμό, το επόμενο πεσμένο ταβάνι, την επόμενη πλημμύρα ή τον επόμενο κακοσυντηρημένο καυστήρα! Δε θα μετρήσουμε άλλα θύματα! Μετατρέπουμε την οργή και τον θυμό σε οργανωμένο αγώνα για σύγχρονες και ασφαλείς μεταφορές για όλους! Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για μας και τα παιδιά μας!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook