Χανιά | Βαρύ πένθος για τον Λευτέρη Κοπάση – Πέθανε η ανιψιά του

χανιά-βαρύ-πένθος-για-τον-λευτέρη-κοπά-958413

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Περιφεριακού Σύμβούλου και προέδρου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Λευτέρη Κοπάση, καθώς έφυγε από τη ζωή η ανιψιά του, Νικολέτα.

Η 34χρονη βρισκόταν με τον σύζυγό της στην Αθήνα, όταν έχασε τις αισθήσεις της σε ξενοδοχείο που διέμεναν. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να δίνουν υπεράνθρωπη μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η Νικολέτα Κοπάση ήταν παντρεμένη με επιχειρηματία του Ρεθύμνου και αφήνει πίσω της δύο παιδιά, τον Πάρη και την Δήμητρα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δημοκρατίας στην οποία αναφέρεται:

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Χανίων , εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προέδρου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και μέλους της ΔΕΕΠ Χανίων , Ελευθέριου Κοπάση , για τον αιφνίδιο χαμό της ανιψιάς του Νικολέτας Κοπάση.

Να είναι αλησμόνητη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΚ

Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο της Νικολέτας Κοπάση, ανιψιάς του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Λευτέρη Κοπάση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η οικογένεια του Ο.Α.Κ. όπως και όλη η κοινωνία της Κρήτης, θρηνούν το θάνατο μιας νέας κοπέλας, που «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω της, δύο ανήλικα παιδιά. Είμαστε συντετριμμένοι, διότι ο θάνατος της Νικολέτας Κοπάση, ακουμπά την ίδια την οικογένεια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς η εκλιπούσα ήταν ανιψιά του αγαπητού προέδρου του Δ.Σ. και φίλου, Λευτέρη Κοπάση.

Η απώλεια της, μας γέμισε όλους με θλίψη και χιλιάδες αναπάντητα «γιατί». Ένας δραστήριος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια μητέρα, «έφυγε» τόσο νωρίς και τόσο άδικα, αφήνοντας πίσω της πολύ πόνο αλλά κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η σκέψη και η καρδιά μας, είναι δίπλα στην οικογένεια σας φίλε Λευτέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook