Χανιά | Βάνδαλοι «ξεπάτωσαν» προτομή στο «γκέτο» της πλατείας Μαρκοπούλου! Photos

Ανεξέλεγκτη κινδυνεύει να γίνει η κατάσταση στο κέντρο της πόλης των Χανίων και ειδικά στην πλατεία Μαρκοπούλου, καθώς όπως καταγγέλλουν και οι καταστηματάρχες, ειδικά τις βραδινές ώρες η περιοχή γκετοποιείται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για μια ακόμη φορά, η δράση βανδάλων που τη νύχτα αποφάσισαν να ξηλώσουν την προτομή του Χανιώτη καθηγητή οφθαλμολογίας Ανδρέα Αναγνωστάκη που βρίσκεται στην πλατεία Μαρκοπούλου.

Όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες του zarpanews.gr, η προτομή έχει σπάσει καθώς οι βάνδαλοι αποφάσισαν να ξεσπάσουν όλη την μανία τους σε αυτή, για τους δικούς τους προφανώς λόγους.

Πάντως αξίζει να επισημανθεί πως σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν όσοι δραστηριοποιούνται στη ευρύτερη περιοχή, η πλατεία Μαρκοπούλου κυρίως τη νύχτα έχει μετατραπεί σε γκέτο καθώς τα επεισόδια και οι φασαρίες είναι καθημερινό φαινόμενο, η δε αστυνόμευση ανύπαρκτη.

zarpanews.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πλατεία στην αγορά γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη. Μέρα μεσημέρι βλέπεις να γίνεται εμπόριο ναρκωτικών,βλέπεις εγκληματικά στοιχεία να σε κοιτάζουν απειλητικά αν τολμήσεις και τους κοιτάξεις και το καλοκαίρι να παρενοχλούν ντόπιους (όπου τους παίρνει βέβαια) και τουρίστες.
    Τι περιμένουν λοιπόν για να τους μαζέψει η αστυνομία από το κεντρικό σημείο των Χανίων?
    Μέχρι πριν από μερικά χρόνια στην πλατεία καθόταν τα γεροντακια και έπαιζαν παιδιά.
    Τώρα δηλαδή με τον τσαμπουκα όλοι αυτοί οι κατά το πλείστον ξενοφερτοι πρεζακηδες θα κάνουν την πλατεία δική τους?
    Περιμένουν να γίνει κανένα μεγάλο κακό για να επέμβουν οι αρχές?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ