Χανιά | Τραγωδία στον ΒΟΑΚ με δύο νεκρούς – Άλλοι τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο | Photos+Video

χανιά-τραγωδία-στον-βοακ-με-δύο-νεκρού-1288699

Τροχαίο με εμπλοκή πολλαπλών οχημάτων σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, σε μικρή απόσταση από τον κόμβο του Βαμβακόπουλου με κατεύθυνση προς Κίσσαμο, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Πέντε οχήματα φαίνεται να εμπλέκονται στο δυστύχημα, το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα πώς ακριβώς προκλήθηκε.

Δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, μια ηλικιωμένη γυναίκα και ένας άνδρας.

Τέσσερις ακόμα άνθρωποι, τρεις άνδρες και μια γυναίκα, μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων. Επίσης μεταφέρθηκε και ένα βρέφος ηλικίας 1 έτους, το οποίο πάντως δεν διατρέχει κίνδυνο.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 2 οχήματα και πέντε πυροσβέστες για απεγκλωβισμό ανθρώπων από τις λαμαρίνες.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε προσωρινά ενώ η Τροχαία ΒΟΑΚ διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε τι δήλωσε κάτοικος της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα:

zarpanews.gr

9 thoughts on “Χανιά | Τραγωδία στον ΒΟΑΚ με δύο νεκρούς – Άλλοι τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο | Photos+Video

  1. Και μετά θα μου πειτε εσείς να κάτσω να συζητήσω μέχρι να βρεθεί η λυση για να φτιαχτεί τζάμπα δρομος χωρίς διόδια.
    Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!
    Φτιάξτε τον επιτελους.
    Τόσους νεκρους θρηνησαμε αυτό το καλοκαίρι παλι και Δήμαρχος και Περιφέρεια σφυρίζουν…. Ναι ας πληρωνουμε ώστε να μη χαθουν αλλες…

  2. Είσαι ηλίθιος απλά ή παίρνεις κ κάποιο ποσοστό απ’την εταιρεία που θα πάρει μποναμά τα διόδια στην Κρήτη;
    Οι δρόμοι φταίνε ρε μπαραμπάκο που πάνε όλοι σαν πύραυλοι στους δρόμους; Έλα, πούλα τρελίτσα αλλού.

    1. Αν φτιαχτουν διοδια και γενικα υπαρχει περισσοτερη αστυνομευση τοτε θα πηγαινουν σαν τους ανθρωπους. Γιατι μονο αν πειραξεις τον ΕΛΛΗΝΑ στην τσεπη τοτε καταλαβαινει. ΒΟΑΚ με διοδια, καμερες παντου και αστυνομια ολη την ωρα. Και ο πρωτος που θα κανει μαλακια αμεσως αφαιρεση διπλωματος χωρις δυνατοτητα επανεκδοσης. Αφου ολοι ειναι φονιαδες της ασφαλτου. Οξω κωλονησο… Ναι ειμαι βερος Χανιωτης αλλα εχω σιχαθει εμας τους Κρητικους με τα καμωματα μας. Οχι θα πιουμε κουπες για μαγκια και μετα θα παμε να πηγαινουμε σα τα γιβεντα με 200χλμ για να πουλησουμε μουρη. Ειμαστε ξεφτιλες. Νοοτροπια δεν αλλαζουμε. Γιαυτο αφαιρεση διπλωματος και την επομενη φορα που θα οδηγα καποιος χωρις διπλωμα στο κελι.

  3. Εάν τον φτιάξουν δεν θα χαθούν άλλες;;;;; Εάν αλλάξουν τα Χανιά τρόπο οδήγησης κάτι μπορεί να γίνει… ας μάθουν πρώτα να διαβάζουν τις διαγραμισεις του δρόμου και να σταματήσουν να προσπερνούν όπου γουστάρουν.. Οι παράνομες και επικίνδυνες με ταχύτητα προσπεράσεις έδωσαν ρέστα φέτος.Χιλιομετρα στο αντίθετο ρεύμα, περνώντας 5 και 6 οχήματα ταυτόχρονα. ΓΙΑΤΙ;;;; Ο απεναντι τι φταίει που κινείται κανονικά στο ρεύμα του να βγαίνει στην έκτακτη λωρίδα;;; Για να μην πω για τους χαρους που κυκλοφορούν με 40 σε εθνική οδό τέρμα αριστερά… Επειδή μου έτυχε,είναι πολύ οδυνηρό να βλέπεις σάκο κλειστό στο οδόστρωμα, είναι μικρή η ζωή για να φεύγουν έτσι οι άνθρωποι, για να πας ένα αμάξι πιο μπροστά ή να φτάσεις 5 λεπτά νωρίτερα.. Η ζωη σου όλη είναι εκεί έξω κάτι λεπτά, κάτι δεύτερα… τίποτα άλλο.. ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ έχουμε;;;;;;

  4. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία…για ποια παιδεία μιλάμε όταν βλέπεις νέους ανθρώπους να σκοτώνονται στην άσφαλτο… αυτοί που έπρεπε να την εχουν…κράνος,ζώνη, αλκοόλ, ταχύτητα, επικίνδυνη οδήγηση… αλλά εάν είστε κάποιοι ικανοποιημένοι από τον καρόδρομο που λέγεται ΒΟΑΚ τότε αλίμονο μας…εγώ πάω με μέγιστη ταχύτητα τα 90χλμ και έρχεται από πίσω ο μπαγλαμάς και μου είναι στο μισό μέτρο μέχρι να βρει να προσπεράσει… άλλος βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα παρόλο που σε βλέπει να έρχεσαι από απέναντι…ναι ρε… σύγχρονο δρόμο με όσες ασφαλιστικές δικλείδες χρειάζεται μπας και μετριάσει λίγο τη μαλακία κάποιων…

  5. θεοσκοτεινα…
    χωρις διαχωριστικο…
    χωρις φρακτη στις ακρες να μην μπαινουν ζωα…
    αλλού φαρδαίνει αλλού στενεύει…
    και άλλα πόσα…
    η απολυτη ξεφτιλα.
    παντα προτιμω να μπαινω απο ΠΕΟ και παραδρομους παρα να μπαινω σε αυτη την καρμανιολα με ολους τους τρελους αμολυτους.
    δεν ειναι ή το ενα ή το άλλο, ΚΑΙ ο δρομος ειναι σκατά ΚΑΙ οι οδηγοι ειναι σκατα.-

  6. Τα διόδια θα σώσουν την Κρήτη ;

    Ας ξεκινήσουμε με ΣΟΒΑΡΗ αστυνόμευση και όχι «έλα είναι ο γνωστός μου ο τάδε και θα μου τη σβήσει» και αδιάλειπτους ελέγχους με εξοντωτικά πρόστιμα σε όσους οδηγούν τύφλα της μεθιάς, να δεις τι ωραία που θα μαζευτούν όλοι.

    Έχω βαρεθεί να βλέπω μάγκες να ξετυφλιάζονται στις κούπες και μετά να γυρίζουν οδηγώντας, θεωρώντας πως είναι καπετάνιοι.

  7. εβρεχε ΕΣΠΑ από το 80 μέχρι το 2000 kai η κυβερνησεις είχαν γραμμένη την Κρήτη σε οδικά έργα εκτός από το κaθετο στο νόμο Ηράκλειου, με τελευταία μεγάλη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ που απένταξε από το ΕΣΠΑ το κομμάτι πανορμου εξαντης,για χάρη των κατασκευαστων (για να μη χασουν τα διοδια)..
    ΟΙ βουλευτές που τόσα χρόνια τους ψήφιζαν φταίνε που δεν κανένε τπτ.
    Και μετά φταίει το αμάξι των 300 ίππω που έκανε πολλαπαλες προσπέρασες σε ένα επικυνδυνο σημείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook