Χανιά | Τον δάγκωσε σκύλος στους Αγίους Αποστόλους – Κατέληξε στο νοσοκομείο | Photo

χανιά-τον-δάγκωσε-σκύλος-στους-αγίους-1393735

Θύμα επίθεσης από αδέσποτο σκύλο έπεσε ένας Χανιώτης το πρωί της Δευτέρας στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο zarpanews.gr, ενώ έκανε βόλτα στην παραλία, περίπου στις 11:00, ένας σκύλος φέρεται να του όρμησε από πίσω, δαγκώνοντάς τον στο πόδι.

Ο σκύλος, όπως τόνισε το θύμα, ήταν σχετικά μικρόσωμος και δεν φορούσε λουρί. Ο ίδιος μετέβη αρχικά σε φαρμακείο και εκεί τον συμβούλεψαν να πάει στο νοσοκομείο, καθώς η πληγή φαινόταν αρκετά σοβαρή, ενώ του τοποθετήθηκε και ορός.

Στην επικοινωνία του με το zarpanews.gr, ο Χανιώτης τόνισε ότι το πρόβλημα για εκείνον δεν είναι το ίδιο το ζώο, αλλά η αντιμετώπιση εκείνων που παρατούν τα ζώα τους και η αδράνεια των αρχών:

«Δεν είναι το πρόβλημά μου ο σκύλος. Δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από ένα αδέσποτο ζώο. Αλλά είναι απαράδεκτο, πολίτες να παρατούν τα ζώα τους στους δρόμους με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται αδέσποτα και το ίδιο απαράδεκτο είναι οι αρχές να μην τα μαζεύουν. Εγώ ενημέρωσα γραπτά τον δήμο Χανίων για το περιστατικό και περιμένω να δω τι θα γίνει».

Δείτε φωτογραφία:

 

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Τον δάγκωσε σκύλος στους Αγίους Αποστόλους – Κατέληξε στο νοσοκομείο | Photo

  1. Επιτέλους ο Δήμος και οι φιλοζωικές να κάνουν κάτι ουσιαστικό με τα αδέσποτα, γίνονται συνεχώς επιθέσεις σε ντόπιους και τουρίστες ειδικά στον κλαδισό και Αγ.Αποστόλους και δεν κουνάει φύλλο! Τι περιμένουν; Ειδικά οι ποδηλάτες τις πρωινές ώρες υποφέρουμε με τα σκυλιά.

  2. Ο/Η Τα αδέσποτα είναι ωρολογιακές βόμβες θανάτου για εσάς και τα παιδιά σας, ενημερωθείτε και πάρτε τα μέτρα σας λέει:

    Παίζετε με το θάνατο κάθε φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με αδέσποτα σκυλιά και κάποιες φορές ακόμα και από τον ίδιο το σκύλο η γάτα σας ! Να διαβάσετε και να ενημερωθείτε για τη αρρωστεια λύσσα που λέμε στην Ελλάδα και θα καταλάβετε το κίνδυνο για σας και τα παιδιά σας ! Όλα τα σκυλιά, γατιά ακόμα και μικρά ζώα άγρια αν την πάρουν από αλλά ζώα είναι σαν να υπογράφετε το θάνατο σας ! Αν δεν Ε είτε κάνει εμβόλιο πριν ειστε σίγουρα πεθαμένοι ήδη μόλις σας δαγκώσει κάποιο άρρωστο ζωή. Σε όλο τον πλανήτη μονάχα μια κοπέλα έχει νικήσει τη λύσσα επειδή την έριξαν οι γιατροί σε κώμα και δεν προχώρησε ο ιός να τους παραλύσει πρώτα την σπονδυλική στήλη και στην συνέχεια να εισχωρήσει σ5ον εγκέφαλο και να τους σκοτώσει. Είναι μια αρρωστεια που αν σε δαγκώσει μολυσμένο ζώο εχεις μερικές μέρες ζωής ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ! Ώρα λοιπόν να ενημερωθείτε ( είναι εύκολο, κάντε Google ) και να αντιληφθείτε αυτά που δεν σας λένε και επίσης ποσο επικίνδυνα είναι για τη ζωή σας τα αδέσποτα. Αυτοί που θέλουν να τα αφήνουν να υπάρχουν είναι οι χειρότεροι εχθροί σας, παίζουν με τη ζωή σας. Να το πούνε πιο λαϊκά, θα ευχόμουν χίλιες φορές να με δαγκώνει μια κόμπρα κάθε εβδομάδα παρά να με δαγκώσει μια φορά ένα σκυλί με λύσσα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook