Χανιά | Το μηχανάκι τον περίμενε για μέρες – Εκείνος έκανε μηνύσεις για κλοπή

χανιά-το-μηχανάκι-τον-περίμενε-για-μέρ-1460856

Αν σχεδόν κάθε μέρα συμβαίνουν πραγματικές κλοπές στα Χανιά, υπάρχουν και οι κλοπές που ανάγονται στη σφαίρα του… φανταστικού, αλλά η αστυνομία βρίσκεται αναγκασμένη να τις ερευνά και αυτές.

Ένας ηλικιωμένος Χανιώτης κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. στις 30 Μαΐου ότι κάποιοι του έκλεψαν το μηχανάκι του στο κέντρο της πόλης. Το είχε αφήσει για να κάνει κάποιες δουλειές και όταν γύρισε, δεν το βρήκε ποτέ.

Έλα όμως που στην πραγματικότητα είχε ξεχάσει πού ακριβώς το είχε αφήσει και παρόλο που έψαξε, δεν πήγε ποτέ στο σωστό σημείο.

Στο μεταξύ η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες, δόθηκαν σήματα για αναζήτηση του οχήματος και αυτό καταγράφηκε ως κλεμμένο στα συστήματα.

Πέρασαν τέσσερις μέρες και ο ηλικιωμένος άνδρας ειδοποίησε τους αστυνομικούς ότι τελικά  βρήκε το μηχανάκι και πως απλά είχε ξεχάσει πού το είχε παρκάρει…

Η αναζήτηση σταμάτησε, χωρίς φυσικά καμιά συνέπεια για τον Χανιώτη, αλλά αν τον είχαν εντοπίσει να οδηγεί το μηχανάκι του πριν ειδοποιήσει τις αρχές, θα μπορούσε να είχε καταλήξει στο τμήμα για εξακρίβωση, μιας και το όχημα φαινόταν κλεμμένο.

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί την περασμένη εβδομάδα με δύο Γαλλίδες τουρίστριες, οι οποίες επίσης είχαν ξεχάσει πού είχαν αφήσει το αμάξι τους και κατέληξαν να ειδοποιήσουν τις αρχές αλλά και να πάρουν ταξί για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook