Χανιά | Το κορόιδο και ο «λεβέντης» της Μεγάλης Παρασκευής | Photo

χανιά-το-κορόιδο-και-ο-λεβέντης-της-853146

Το δικό του, προσωπικό… δράμα έζησε τη μεγάλη Παρασκευή ένας Χανιώτης, που είπε να κάνει με την οικογένειά του μια απογευματινή βόλτα στο λιμάνι, αλλά λογάριασε χωρίς τον… Γαιδουρίστα της ημέρας.

Ο άνθρωπος λοιπόν πάρκαρε το αυτοκίνητό μου στον δημόσιο χώρο στάθμευσης κοντά στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων και απόλαυσε μερικές όμορφες στιγμές στο Ενετικό Λιμάνι με τη σύζυγο και το μωράκι τους.

Όταν όμως η οικογένεια επέστρεψε το βραδάκι στο πάρκινγκ για να φύγει, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο zarpanews.gr ένας ασυνείδητος οδηγός, τον είχε «κλείσει» από παντού.Ο «λεβέντης», όπως αποκαλεί ευγενικά ο καταγγέλλων τον ιδιοκτήτη του μαύρου πολυτελούς αυτοκίνητου, είχε παρκάρει χωρίς να υπάρχει διαγράμμιση και χώρος για να σταθμεύσει, με αποτέλεσμα όχι μόνο η οικογένεια, αλλά και άλλα αμάξια, να μπορούν να φύγουν από πουθενά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr.

Μία κυρία που είδε το «γαιδουρίστα» να κατευθύνεται πεζός, προς το Κουμ Καπί, τον ρώτησε «πώς θα φύγουν οι άλλοι, έτσι όπως πάρκαρες», αλλά… έκανε τον κουφό και δεν της έδωσε σημασία.

Εξαιτίας λοιπόν της αναισθησίας και της προκλητικής αδιαφορίας, ο καταγγέλλων χρειάστηκε να περιμένει να ξεμπαρκάρει κάποιο παραπλήσιο αυτοκίνητο, ώστε μετά από άπειρες μανούβρες και μιάμισης ώρας ταλαιπωρίας, να επιστρέψει στο σπίτι του. Στο διάστημα μάλιστα αυτό, είχε κληθεί και η τροχαία, αλλά το περιπολικό ήταν σε τροχαίο και δεν ήρθε ποτέ.

Και όλα αυτά για δέκα λεπτά παραπάνω που θα ξόδευε ο «λεβέντης» της Μεγάλης Παρασκευής για να παρκάρει «ανθρωπινά».

Ίσως όμως, όπως επισημαίνει ο παθών στην καταγγελία του, να μη σταθεί τόσο τυχερός άλλη φορά, αφού μπορεί να βρει το αμάξι του… καλοκαιρινό.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Το κορόιδο και ο «λεβέντης» της Μεγάλης Παρασκευής | Photo

  1. Ειδατε , η τροχαια δεν ηρθε ποτε «γιατι λεει το περιπκλικο ηταν σε τροχαιο» . Ας εστελναν καποιους με μηχανη ολη την ωρα στο κεντρο βρισκονται. Αν τους φωναζε κανενας ταξιτζης για καποιον πιυ θα ειχε παρκαρει στο δικο τους χωρο σταθμευσης , μια χαρα θα πηγαιναν και πινακιδες θα επερναν και ολα οσα μας κανουν καθημερινα . Εδω για τους αολους πολιτες τιποτα. Δεν «ειχαν οχημα» ??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook