Χανιά | Τι γίνεται με τα σκουπίδια στο Σταλό; – Που πήγαν οι κάδοι; | Photos

χανιά-τι-γίνεται-με-τα-σκουπίδια-στο-σ-1086779

Σε σκουπιδότοπο έχουν μεταμορφωθεί δρόμοι στον Κάτω Σταλό μετά την απόφαση του Δήμου να μεταφέρει όλους τους κάδους σε απόσταση δύο χιλιομέτρων.

Πολίτες καταγγέλουν στο zarpanews.gr ότι όταν απευθύνθηκαν στον Δήμο για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί η απάντηση που έλαβαν ήταν να πηγαίνουν τα σκουπίδια «στου Κουλούρα ή στο νεκροταφείο από έξω στον πάνω Σταλό».

Μπορεί μεν ο δήμος να ήθελε να αναβαθμίσει αισθητικά τους δρόμους και να μην υπάρχουν παντού κάδοι και σκουπίδια αλλά η κίνηση τους, προφανώς, δεν ήταν καλά μελετημένη γι’αυτό και έχει ακριβώς την αντίθετη κατάληξη.

Που είναι ο σχεδιασμός για τους πολίτες που δεν μπορούν να περπατάνε για να πετάξουν τα σκουπίδια τους σε καθημερινή ή έστω συστηματική βάση 2 χιλιόμετρα μακριά; Άραγε, ο δήμος σκέφτηκε τους ηλικιωμένους ή τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα που ξαφνικά έχουν μία ακόμη δυσκολία από το πουθενά στην καθημερινότητα τους;

«Και εγώ ρωτάω οι γιαγιά που μένει δίπλα μου η άλλη απέναντι μου τι θα τα κάνει τα σκουπίδια θα τα φάει?? Ή θα περιμένει μια δύο φορές την εβδομάδα που έρχονται τα παιδιά της να τα παίρνουν???Το αποτέλεσμα βέβαια είναι ότι ο κόσμος αφήνει τα σκουπίδια εκεί που ήταν οι κάδοι. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας. Τι θα γίνει τώρα?? » καταγγέλει κάτοικος της περιοχής zarpanews.gr.

Οι δρόμοι όχι μόνο «ομόρφυναν» αλλά αντιθέτως έχουν γίνει μίνι χωματερές με τα σκουπίδια να βρίσκονται χύμα στον δρόμο και να είναι στην καλύτερη ένα άσχημο θέαμα και στην χειρότερη, πιθανή εστία μόλυνσης.

Tι θα γίνει λοιπόν με τους κάδους, θα αναθεωρήσει ο δήμος ή ο σκουπιδότοπος θα μεγαλώσει;

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Τι γίνεται με τα σκουπίδια στο Σταλό; – Που πήγαν οι κάδοι; | Photos

  1. Παντού σε αυτό τον τόπο προχειρότητες. Οτι μ…….κια κατεβει στο κεφάλι τους κάνουν χωρίς να έχουν προβλεψει τίποτα και σε δέκα ημέρες το αλλάζουν και το κάνουν όπως ήταν. Έτσι θα πάμε μπροστά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook