Χανιά | Συνεχίζει τις επαφές ο Αρχοντάκης – Επισκέψεις σε ΚΤΕΛ και Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

χανιά-συνεχίζει-τις-επαφές-ο-αρχοντάκ-847646

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με Φορείς και Υπηρεσίες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων,

κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Παρασκευή 19/04/2019, το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων και τη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

Ο κ. Αρχοντάκης  είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων κ. Δημήτρη Καρτάκη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και με εργαζόμενους για την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Δημοτικής αρχής και του Αστικού ΚΤΕΛ. Ο κ. Αρχοντάκης τόνισε ότι είναι σημαντική η βελτίωση της εικόνας της πόλης και ταυτόχρονα η εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του επιβατικού κοινού και δεσμεύθηκε ότι ως δημοτική αρχή θα προχωρήσει σε όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε Δήμος και Αστικό ΚΤΕΛ να συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση.Αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο του Αστικού ΚΤΕΛ για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της πόλης των Χανίων και όχι μόνο. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος σε πνεύμα συνεργασίας που δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια δημιουργική και αμφίδρομη μελλοντική συνεργασία. Κλείνοντας, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η μη χρήση του αυτοκινήτου μας να είναι η πρώτη μας επιλογή. Η συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Χανίων στον σχεδιασμό αλλά και στην υλοποίηση των παρεμβάσεων που έχει ανάγκη η πόλη μας είναι απαραίτητη. Όλοι θα κερδίσουμε αν σχεδιάσουμε μια πόλη φιλική προς τον πεζό, τον ποδηλάτη όπου η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς θα είναι πρώτη επιλογή».

Στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών παρουσία της Προϊσταμένης κ. Γεζουέ Δώρας, των

Προϊσταμένων των Τμημάτων της Διεύθυνσης καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων, το περιεχόμενο της συζήτησης κινήθηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία στη λειτουργία της.

Ο κ. Αρχοντάκης επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η ψηφιοποίηση των διοικητικών πράξεων καθώς και η ηλεκτρονική διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών. Για μας ανέφερε «ο ψηφιακός Δήμος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα». Στο τέλος της Συνάντησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της Υπηρεσίας και για τη γρήγορη μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook