Χανιά | Συνάντηση Σημανδηράκη-Στουρνάρα: «Επί τάπητος» το θέμα χρηματαποστολών στην Δημοτική Αγορά | Photo

χανιά-συνάντηση-σημανδηράκη-στουρνά-940743

Με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα συναντήθηκε την Παρασκευή στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν και οι Υποδιοικητές Θεόδωρος Τσούφης και Γιώργος Γεωργόπουλος, ο κ. Σημανδηράκης έθεσε υπόψη τους το χρόνιο πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης των χρηματαποστολών μπροστά από το κτήριο της Τράπεζας στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Ο Δήμαρχος Χανίων ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Διοίκησης της Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι η συνέχιση αυτής της κατάστασης είναι απαράδεκτη, καθώς δημιουργείται σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα, η ασφάλεια των διερχόμενων τίθεται σε κίνδυνο και αλλοιώνεται αισθητικά η εικόνα της πόλης.

Από την πλευρά του, ο κ. Στουρνάρας δεσμεύθηκε για την άμεση επίλυση του προβλήματος και δήλωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα σταλεί στα Χανιά κλιμάκιο στελεχών της Τράπεζας προκειμένου να διερευνηθούν επί τόπου οι εναλλακτικές δυνατότητες για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο κεντρικό σημείο της πόλης.

Μετά την συνάντηση ο κ. Σημανδηράκης δήλωσε: «Ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση κατά την οποία είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω διεξοδικά στον Διοικητή και τους Υποδιοικητές της Τράπεζας πώς έχει η κατάσταση και να ζητήσω την άμεση παρέμβασή τους.

Πιστεύω ότι όταν υπάρχει η πολιτική βούληση, είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών. Και από τη συνάντηση αυτή αποκόμισα ότι ο κ. Στουρνάρας δεσμεύτηκε να δρομολογήσει την άμεση επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος και τον ευχαριστώ πολύ».

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Συνάντηση Σημανδηράκη-Στουρνάρα: «Επί τάπητος» το θέμα χρηματαποστολών στην Δημοτική Αγορά | Photo

  1. Οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτης της πολης είναι αυτό.. Αντε φτιάξε κανενα πεζοδρόμιο εκτος κέντρου! Ασχολησου με κατι πιο σοβαρο περα απο το κυκλοφοριακό στο κέντρο.. Που απλα τα μπαλωνεις χωρις μεγαλο σχέδιο

  2. Το ότι η μ@λ@κία είναι ανίκητη το γνωρίζαμε κε.Ατακτε. Κάνε αντιπολίτευση στο καφενείο, όχι δημόσια γιατί εκτίθεσαι. Κατά τα άλλα διοικητής τράπεζας της Ελλάδας χαιρετάει σε επίσημη συνάντηση των έτερο συνομιλητή του με το ένα χέρι στην τσέπη με ξεπερνάει…..Ούστ φονιάδες του λαού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook