Χανιά | Συλλογή υπογραφών από το Κύτταρο Χαλέπας για την αξιοποίηση των 12 στρεμμάτων

χανιά-συλλογή-υπογραφών-από-το-κύτταρ-1186693

Ο Πολιτιστικός Εθελοντικός Σύλλογος «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ» για μια ακόμα φορά  κινητοποιείται ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο χώρος των 12 στρεμμάτων στην περιοχή της Χαλέπας.

Αναλυτικά:

«Κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, έχει γίνει αντιληπτό και αναγκαίο, ότι οι ελεύθεροι – πράσινοι χώροι της γειτονιάς μας αποτελούν περιοχές ζωτικής σημασίας και αξίας, που χωρίς περιορισμούς θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και να περνάμε χρόνο δημιουργικό με τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Οδηγός μας το πετυχημένο παράδειγμα του πάρκου της Αμπεριάς που πλέον αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Χανίων.

Προτροπή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε η συγκεκριμένη έκταση στην γραφική περιοχή της Χαλέπας, να μετατραπεί σε όαση συγκέντρωσης – ψυχαγωγίας και ήπιων αθλητικών δραστηριοτήτων, με τουλάχιστον 40% πράσινο, γήπεδα ερασιτεχνικού αθλητισμού (ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κτλ.) skate park, διαδρομή jogging, όργανα γυμναστικής ανοιχτού χώρου και υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων 150 ατόμων.

Ζητάμε την συμπαράσταση των συμπολιτών μας με την συλλογή υπογραφών στα γραφεία του Συλλόγου μας και σε κατά τόπους σημεία της περιοχής της Χαλέπας, που θα διακινούν τα μέλη μας. Ξέρουμε ότι και σε αυτή την προσπάθεια οι Χανιώτες θα είναι στο πλευρό μας , επιδιώκοντας η Χαλέπα να αποκτήσει ξανά την αίγλη , την προσβασιμότητα και την λειτουργικότητα, που δικαιούται.

Ο Πολιτιστικός Εθελοντικός Σύλλογος «ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ» για μια ακόμα φορά με αίσθημα ευθύνης για τους ελεύθερους – κοινόχρηστους χώρους της γειτονιάς μας, κινητοποιείται, ώστε να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο χώρος των 12 στρεμμάτων στην περιοχή της Χαλέπας.

Κάτω από τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, έχει γίνει αντιληπτό και αναγκαίο, ότι οι ελεύθεροι – πράσινοι χώροι της γειτονιάς μας αποτελούν περιοχές ζωτικής σημασίας και αξίας, που χωρίς περιορισμούς θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε και να περνάμε χρόνο δημιουργικό με τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Οδηγός μας το πετυχημένο παράδειγμα του πάρκου της Αμπεριάς που πλέον αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Χανίων.

Προτροπή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε η συγκεκριμένη έκταση στην γραφική περιοχή της Χαλέπας ,να μετατραπεί σε όαση συγκέντρωσης – ψυχαγωγίας και ήπιων αθλητικών δραστηριοτήτων, με τουλάχιστον 40% πράσινο, γήπεδα ερασιτεχνικού αθλητισμού (ποδόσφαιρο 5Χ5, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις κτλ.) skate park, διαδρομή jogging, όργανα γυμναστικής ανοιχτού χώρου και υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων 150 ατόμων.

Ζητάμε την συμπαράσταση των συμπολιτών μας με την συλλογή υπογραφών στα γραφεία του Συλλόγου μας και σε κατά τόπους σημεία της περιοχής της Χαλέπας, που θα διακινούν τα μέλη μας. Ξέρουμε ότι και σε αυτή την προσπάθεια οι Χανιώτες θα είναι στο πλευρό μας , επιδιώκοντας η Χαλέπα να αποκτήσει ξανά την αίγλη, την προσβασιμότητα και την λειτουργικότητα που δικαιούται.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook