Χανιά | Συγκλονίζει ο πατέρας της Έμμας: Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει

χανιά-συγκλονίζει-ο-πατέρας-της-έμμας-1575550

Καθηλώνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη, μετά την απόφασή της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά της.

H άτυχη Έμμα άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» την Κυριακή (27/11) όταν το ΙΧ που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός την παρέσυρε, χτυπώντας την μάλιστα δύο φορές, και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Ο τραγικός πατέρας είχε τονίσει στο iefimerida.gr για τη δωρεά οργάνων: «Mέσα από κάποιες συζητήσεις που είχαμε κάνει, είχαμε καταλάβει ότι ήταν μια απόφαση του παιδιού μας αυτό. Η εικόνα που έχουμε σχηματίσει και εγώ και η οικογένειά της και η μαμά της είναι ότι το παιδί μας θα ήθελε αυτό το πράγμα. Εφόσον το παιδί μας θα το ήθελε και δίνει μια ανακούφιση σε εμάς αυτή η επιλογή, αλλά και ζωή σε κάποιους άλλους, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει».

Μάλιστα, ο πατέρας της Έμμας δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δύο είναι τα πράγματα που τον ανακουφίζουν: «Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου… Ένα καταπληκτικό παιδί, έτσι όπως σας το λέω, και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι ο μπαμπάς του, όλος ο κόσμος το λέει. Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει», τόνισε στον ΑΝΤ1.

Η κηδεία της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει τα επόμενα 24ωρα, με τη σορό της να αναμένεται να φτάσει στα Χανιά σήμερα (29/11) ή την Τετάρτη (30/11).

Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός

Παράλληλα, ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν χθες (28/11) ο 26χρονος οδηγός και η 19χρονη συνεπιβάτιδα του αυτοκινήτου που παρέσυρε στον θάνατο την 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά.

«Δεν είναι ώρα για να δώσω εξηγήσεις, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια», ανέφερε ο 26χρονος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η 19χρονη συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερη, με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Του ζήτησα να κατέβω από το αυτοκίνητο και να γυρίσουμε πίσω. Εκείνος μου έπιασε το χέρι και μου είπε «μην ανησυχείς, θα το τακτοποιήσω εγώ»», φέρεται να υποστήριξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook