Χανιά | Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός στην Κορίνα – «Θα σε βρίσκουμε και θα σε χαιρετάμε, σαν να ‘σαι εκεί»

χανιά-συγκλονίζει-ο-αποχαιρετισμός-σ-1207930

Με λίγες δυνατές και εύστοχες λέξεις, τονίζοντας με τον δικό της τρόπο ότι η μνήμη της αδικοχαμένης Κορίνας θα παραμείνει ζωντανή, αποχαιρετά τη νεαρή Κερκυραία φοιτήτρια μια φίλη της.

Η ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συγκινεί:»Σαν αστέρι να λάμπεις για πάντα με το φως σου τόσο δυνατό, να τρυπώνεις σε κάθε γωνιά της ψυχής μας», γράφει η νεαρή κοπέλα και αφήνει στον αναγνώστη μια επίγευση μεταφυσικού, λέγοντας πως «όπου θα ταίριαζες, εκεί θα σε βρίσκουμε και θα σε χαιρετάμε, σαν να ‘σαι εκεί.»

Ολόκληρο το κείμενο και η ανάρτηση:

«Σκέφτομαι ότι έφυγες νωρίς, για να προστατευτείς, να μην αλλοιωθείς από τις «συγκρούσεις» και τις τριβές.

Σαν αστέρι να λάμπεις για πάντα με το φως σου τόσο δυνατό, να τρυπώνεις σε κάθε γωνιά της ψυχής μας.

Είσαι ακόμα εδώ, αφού ακόμα έχεις να δώσεις. Κάθε μέρα που περνάει συνειδητοποιώ πόσα έχω μάθει από σένα, και πόσα ακόμα έχω να μάθω.

Κι αυτό με ηρεμεί, γιατί δεν νοιώθω την απώλεια σου, είσαι ακόμα μέσα μου, κι ας μην ξαναδώ το γλυκό χαμόγελο σου, κι ας μην ξανακούσω το νιαούρισμα σου, το χαρακτηριστικό σου γέλιο, κι ας μην ξανατραγουδήσουμε παρέα χορεύοντας …

Αναλλοίωτη, λοιπόν, θα μείνει η ύπαρξη σου, ζωντανή, κι όπου θα ταίριαζες, εκεί θα σε βρίσκουμε και θα σε χαιρετάμε, σαν να ‘σαι εκεί.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook