Χανιά | “Τα ειδικά σχολεία στο κόκκινο” – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής | Video+Photos

Έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στα ειδικά σχολεία.

Τα ειδικά σχολεία παραμένουν σε λειτουργία, την ώρα που τα υπόλοιπα σχολεία είναι κλειστά και οι εκπαιδευτικοί τόνισαν πως δεν έχει ληφθεί μέριμνα για την ασφάλεια των ιδίων αλλά και των μαθητών.

Μεταξύ άλλων, επισήμαναν ότι δεν έχουν υπάρξει εμβολιασμοί εκπαιδευτικών στα ειδικά σχολεία, ούτε και μαθητών, διαψεύδοντας την υπουργό Παιδείας, ενώ τόνισαν ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα, όπως η υποστελέχωση.

Με τους εκπαιδευτικούς συναντήθηκε η Διευθύντρια Πρωτοβάθμίας Εκπαίδευσης Χανίων, Πόπη Ψαρουδάκη, η οποία δεν αρνήθηκε ότι η λειτουργία των ειδικών σχολείων μπορεί να παρουσιάζει κινδύνους διασποράς κορονοϊού.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολεία Ειδικής Αγωγής, μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων εκπαιδευτικών, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ Χανίων και η διευθύντρια Α’/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων:
zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ