Χανιά | «Όψεις της Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη» – Θα παρουσιάσουν τον τόμο στο Ίδρυμα «Ελ. Βενιζέλος»

χανιά-όψεις-της-επανάστασης-του-1821-στη-1295351

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7:30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του συλλογικού τόμου «Όψεις της Επανάστασης του 1821 στην Κρήτη», στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», στη Χαλέπα Χανίων.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αγία Σοφία», ο Δήμος Αποκορώνου και η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου, με την υποστήριξη του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο αναπληρωτής καθηγητής Νεότερης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Γιάννης Κοκκινάκης. Αντιφωνήσεις θα κάνουν οι επιστημονικοί επιμελητές του τόμου κ. Νίκος Ανδριώτης και κ. Ηλίας Κολοβός.

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Αντιπρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία» κ. Μιχάλης Ανδριανάκης. Τα έσοδα των πωλήσεων θα δοθούν για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αγία Σοφία».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρούνται όλοι οι ισχύοντες υγειονομικοί κανόνες. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια.

Για την είσοδο στον χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook