Χανιά | «Νομίζουν πως έχω καταπιεί ότι έπεσε η Ιωάννα» – Ο πατέρας της δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα | Video

χανιά-νομίζουν-πως-έχω-καταπιεί-ότι-έ-1230220

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται από την ώρα του χαμού της κόρης του, ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας που έχασε τη ζωή της το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στους Αγίους Αποστόλους Χανίων, δείτε ΕΔΩ.

Ο συντετριμμένος γονέας έδειξε στο zarpanews.gr και την Ευτυχία Πενταράκη το ποδήλατο της κόρης του και, μεταξύ άλλων, έκανε σαφές πως δεν πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος.

Μίλησε για τις βόλτες που έκαναν μαζί στο Μαράθι, λέγοντας ότι η Ιωάννα «δεν φοβόταν όπου και αν την πήγαινα, γιατί ήξερε ότι ο μπαμπάς είναι εδώ», ενώ η συναισθηματική φόρτιση ήταν εμφανής στα λόγια και τις κινήσεις του.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

zarpanews.gr – Ευτυχία Πενταράκη

4 thoughts on “Χανιά | «Νομίζουν πως έχω καταπιεί ότι έπεσε η Ιωάννα» – Ο πατέρας της δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα | Video

  1. ο άνθρωπος είναι άρρωστος! δεν το βλέπεις?? εύχομαι να μην βρεθεί κανείς σας στην θέση του, κρίνετε για να κριθείτε κι εσείς όταν έρθει η ώρα σας…..ντροπή τέτοια σχόλια…..

  2. ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ… ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΖΗΤΟΥΣΕ ; ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ … ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ;;; ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ;;; ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook