Χανιά | «Γκαζοφονιάς» προσπερνά με… χίλια από τα δεξιά | Photos

χανιά-γκαζοφονιάς-προσπερνά-με-χί-926038

Η προσπέραση από τα δεξιά απαγορεύεται δια… ροπάλου στο δρόμο και αποτελεί ίσως έναν από τους πιο γνωστούς απαγορευτικούς κανόνες του Κ.Ο.Κ στον πλανήτη.

Παντού εκτός από τα Χανιά και κάποιες άλλες τριτοκοσμικές χώρες, θα συμπληρώσουμε καλύτερα, καθώς όπως κατήγγειλε στο zarpanews.gr οδηγός που κινούνταν στον ΒΟΑΚ, είδε έκπληκτος ένα άλλο όχημα να τον προσπερνάει με «τσίτα τα γκάζια» από τα δεξιά.

Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί η Κρήτη είναι από τις πρώτες πόλεις της Ελλάδας σε τροχαία…

Βλέπετε, ελλείψει των απαραίτητων ελέγχων, για κάποιους «γκαζοφονιάδες» το να αφήσουν πίσω τους ένα άλλο όχημα ή να φτάσουν λίγα λεπτά πιο γρήγορα στον προορισμό τους,  είναι μεγάλη μαγκιά…

Για αυτό και βάζουν σε δεύτερη μοίρα, όχι μόνο τη ζωή τους, αλλά δυστυχώς και τις ζωές των άλλων.

zarpanews.gr

10 thoughts on “Χανιά | «Γκαζοφονιάς» προσπερνά με… χίλια από τα δεξιά | Photos

  1. Είναι η νέα οδηγική τάση… Σε διαδρομή Ηράκλειο-Χανιά πριν μέρες, τρείς φορές κάποιοι Έλληνες (ντόπιοι;) και Αλλοδαποί οδηγοί το έκαναν σε αυτοκίνητα μπροστά μου. Είχαν επιχειρήσει να το κάνουν και σε μένα αλλά δεν τους βγήκε… Άν δεν βγουν συμβατικά οχήματα της Αστυνομίας στο δρόμο να «κόβουν κεφάλια», θα θρηνήσουμε πολλά θύματα.

  2. αχ να ζουσαμε λεει σε μια χωρα οπου αυτο το καθαρματακι θα του αφαιρουσαν την αδεια δια βιου και θα διαπομπευοταν απο ολα τα τοπικα μεσα με ονοματεπωνυμο και φατσα καρτα φωτογραφια απο την συλληψη… Τι κριμα ομως, ζουμε στην Ελλαδα και αυτο το τιποτα γελαει με αυτη τη δημοσιευση και καμαρωνει την ανεπαρκεια του καθως εδω εμεις τους εγκληματιες και τους απατεωνες τους φροντιζουμε μην τυχον παθουν τα προσωπικα τους δεδομενα…

  3. Δεν αντιλέγω ότι έκανε χοντρή μ@λ@κια ο οδηγός του AUDI Q5 απλά να επισημάνω ότι προ μηνός πήγα ηράκλειο και γύρισα ,και παρατήρησα ότι υπάρχουν πολλοί Έλληνες και κυρίως ξένοι που πάνε σχεδόν πάνω στην διαχωριστική με 50-60 χλμ,και ενώ τους παίζεις φώτα η κορνάρεις για να πάνε λίγο δεξιά σε γράφουν χαρακτηριστικά. Άλλο παράδειγμα βγαίνω από κόμβο Σούδας και σε μερικά δευτερόλεπτα έχει γράψει το καντράν 250-280 χλμ καλώς η κακός δεν θα το χαρακτηρίσω, αλλά όταν παίζω τα φώτα σε αυτόν που κινείτε αριστερά κολλητά στο τοιχίο με 80-90 χλμ του παίζω φώτα από απόσταση 500+ μέτρων ώστε να πιάσει δεξιότερα, εγώ θα φταίω εάν δεν κόψω και του έρθει ώθηση από ένα αυτοκίνητο 1500 κιλών με 250+χιλιομέτρων?αυτός ο εγωισμός να μην με αφήσει να τον προσπεράσω δεν θα του βγει σε καλό……..

    1. Τι λες μωρε βλακα;;Οδηγας σαν φασιστας και παιζεις τα φωτα σε μενα που παω στο οριο;;;ΔΕΝ προκειται να κανω στην ακρη για τα βουγια της συνομοταξιας σου !!!!Μπορει ωραια ωραια να πας στο διαολο!!!

      1. Το ποίος είναι βλάκας(μωρόπιστος) φαίνεται από το»ψάρεμα»σε μια ψευτοανάρτηση που ανέβασα αφού ούτε δρόμους autoban έχουμε ούτε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχω, επίσης δείχνει τι θα μπορούσε να δημιουργεί η ανεγκεφαλία στην οδήγηση ενός αριστερού-άπλυτου σαν και σένα αφού θέλεις να έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης, εφόσον διαχωρίζονται στην οδήγηση οι αριστεροί με τους δεξιούς….χαχαχα!επίσης το που θα πας εσύ το ξέρεις ήδη αφού είσαι αριστερός=άθεος……εάν θέλεις σου κάνω δώρο ένα σαμπουάν για να πλυθείς!
        Υ.Γ παιδιά του ζάρπα να τηρείτε τουλάχιστον στα σχόλια ότι κάνουν και οι moderators σε άλλα σαιτ και να μην αφήνετε την καφρίλα να δημιουργεί έχθρες εκτός και εάν ο σχολιαστής είναι ένας από εσάς και με αυτόν τον τρόπο εκφράζεστε χωρίς να φαίνεστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook