Χανιά | Πρόσχημα για τις καταλήψεις η χρήση μάσκας, λέει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

χανιά-πρόσχημα-για-τις-καταλήψεις-η-χρ-1108605

Ως προσχηματικό χαρακτήρισε το αίτημα των μαθητών να μη φορούν μάσκα στα σχολεία ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Μανώλης Τζανάκης. Σε επικοινωνία με το zarpanews.gr με αφορμή τον μεγάλο αριθμό καταλήψεων στα σχολεία την Τρίτη, ο κ. Τζανάκης τόνισε ότι ένα τέτοιο αίτημα δεν μπορεί να εφαρμοστεί:

«Θεωρώ ότι είναι προσχηματικό αίτημα. Δεν είναι δυνατόν να σταματήσει η χρήση μάσκας στα σχολεία, τη στιγμή που έχει επιβληθεί να τη φοράμε παντού. Όσο για τα άλλα αιτήματα, όπως τον χωρισμό τμημάτων σε μικρότερα, που θα βρεθούν τόσες αίθουσες για να γίνουν τα τμήματα;» αναρωτήθηκε ο κ. Τζανάκης.

«Καθαριότητα στα σχολεία έχει εξασφαλιστεί,  έχουν τοποθετηθεί καθαρίστριες», είπε ακόμα ο κ. Τζανάκης, ο οποίος τόνισε ακόμα ότι δεν βλέπει να υπάρχουν λόγοι για να ξεκινήσουν καταλήψεις.

Ακόμα, έκανε γνωστό πως, κάθε φορά που κάποιο σχολείο τίθεται σε κατάληψη, οι εκπαιδευτικοί ενημερώνουν τους γονείς των μαθητών γι’αυτή την εξέλιξη. Τέλος, ανέφερε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένει να δει πως θα προχωρήσει η κατάσταση τις επόμενες μέρες για να προβεί στις όποιες κινήσεις.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Πρόσχημα για τις καταλήψεις η χρήση μάσκας, λέει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  1. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί αμόρφωτοι γονείς που θεωρούν τα σχολεία εχθρούς για αυτούς και τα παιδιά τους και τα θέλουν κλειστά. Eιναι απίστευτο να ενθαρρύνει ς το παιδί σου να μην κάνει μάθημα. Μάλλον δεν θέλουν να ξεστραβωθουν όπως και οι ίδιοι.

  2. Τους μαθητές που τους νοιάζει να μάθουν κάτι τους βολεύει να είναι κλειστά γιατί έτσι κ αλλιώς τίποτα δεν μαθαίνουν στο σχολείο και έχουν χρόνο να διαβάσουν για το φροντιστηριο. Τα στουρνάρια έτσι κ αλλιώς μάθημα δεν θέλουν να κάνουν ποτέ. Οι καθηγητές παλαμάκια παίζουν να μην κάνουν μάθημα. Έχει πάει τέλος Σεπτέμβρη , περυσι έκλεισαν Μάρτιο και μάθημα δεν γίνεται. Συμπέρασμα: μόνο το δημοτικό ότι κάνει στην Ελλάδα , σύντροφοι-τα άλλα και αύριο να κλείνανε, κανείς δεν θα ασχολταν πλέον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook