Χανιά | Πως θα δουλέψουν τα μαγαζιά σήμερα Κυριακή – Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά

Τα καταστήματα, προαιρετικά, μπορούν να λειτουργήσουν στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την επικράτεια, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τους εμπορικούς συλλόγους, 11 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη Ελλάδα, ανάλογα με την πολιτική της κάθε επιχείρησης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος, θα μπορούν να είναι ανοικτά από 11:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα, προαιρετικά, μπορούν να λειτουργήσουν στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα. Οι Χανιώτες έμποροι, πέραν των ανταγωνιστικών τιμών, διαθέτουν επάρκεια και υψηλή ποιότητα προϊόντων, όπως και προσωπική ευελιξία στη συναλλαγή τους με το καταναλωτικό κοινό .

Τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ θα είναι ανοιχτά στη Γογονή και στους Αγίους Αποστόλους από 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΝέα τραγωδία στην Κρήτη τα ξημερώματα – Νεκρός 30χρονος
Επόμενο άρθροΈρχεται το ψηφιακό ευρώ – Δείτε πώς θα είναι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ