Χανιά | Παρουσίαση της 2ης έκδοσης του μυθιστορήματος «Ουδέν Κακόν…» του κάτω από τον αιωνόβιο φίκο στον Δημοτικό Κήπο | Photos

χανιά-παρουσίαση-της-2ης-έκδοσης-του-μ-1284670
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της 2ης έκδοσης του μυθιστορήματος «Ουδέν Κακόν…» του Ηρακλή Παπαδάκη από τις εκδόσεις Ραδάμανθυς το βράδυ της Τετάρτης κάτω από τον αιωνόβιο φίκο – μνημείο της πόλης των Χανίων, στον Δημοτικό Κήπο. Μια ιστορική μέρα για τα Χανιά, καθώς έπειτα από δεκαετίες παραμέλησης και εγκατάλειψης, ο Δήμος Χανίων, αποφάσιζε στο Δημοτικό Συμβούλιο που γινόταν την ώρα εκείνη, την αποκατάσταση των Νεωρίων και κατ΄επέκταση, την διάσωση ενός από τα μεγαλύτερα μνημεία της Μεσογείου.
Το βιβλίο πραγματεύεται απλές καθημερινές ιστορίες ανθρώπων με κεντρικό άξονα τον εθισμό στο Διαδίκτυο και τις επιπτώσεις του στις ανθρώπινες σχέσεις και επικοινωνία.
Για το βιβλίο μίλησαν η φιλόλογος Έφη Μαλτέζου και η κοινωνική λειτουργός- ψυχοθεραπεύτρια Μαίρη Παρασκευοπούλου.
Την εκδήλωση συντόνισε η εκπαιδευτικός-φιλόλογος Ανδρονίκη Κοκοτσάκη.
Τον χαιρετισμό του έστειλε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Ιωάννης Γιαννακάκης, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Ζερβουδάκη, η οποία εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για την εκδήλωση.
Η βραδιά πλαισιώθηκε από τους μουσικούς Γιάννη Μανούσακα και Ρούλα Καλαιτζάκη, ενώ παρουσιάστηκε ένα μικρό θεατρικό δρώμενο βασισμένο σε απόσπασμα του βιβλίου από τους ηθοποιούς Ελένη Βιγλάκη και Γιώργο Βορνιωτάκη.
Τέλος αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο Μιχάλης Ναξάκης, ηθοποιός.

Ακολούθησε κέρασμα στον καφέ Κήπος, όπου ο Ηρακλής Παπαδάκης έκανε μία αυτογνωσιακή άσκηση με τους παρευρισκόμενους.

Μοιράστηκαν δώρα – εκπτωτικά κουπόνια στη μορφή σελιδοδεικτών για το βιβλίο και στη συνέχεια, στο ιστορικό καφέ «Κήπος» έγινε η υπογραφή των βιβλίων και συζήτηση.

Ο συγγραφέας, εκτός άλλων, ανακοίνωσε την έναρξη των ομάδων αυτογνωσίας, ενδυνάμωσης και προγραμματισμού στόχων για το νέο έτος, που ξεκινάει να συντονίζει την Τετάρτη 6 Οκτώβρη.

«Το μυαλό είναι μια φωτιά που πρέπει να ανάψει, όχι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει».

«Δυνατό άνθρωπο δεν σε κάνουν όσα περνάς, αλλά όσα ξεπερνάς».

«Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook