Χανιά | Παράτησαν μπάζα σε περιπατητική διαδρομή στον Άγιο Ονούφριο | Photos

χανιά-παράτησαν-μπάζα-σε-περιπατητικ-1215768

Άγνωστοι έχουν πετάξει μπάζα, μέσα σε σακούλες, στον χωματόδρομο που οδηγεί από τον Άγιο Ονούφριο προς Καλαθά.

Αναγνώστης του zarpanews.gr έστειλε φωτογραφίες, τονίζοντας ότι πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια, σε μια περιπατητική διαδρομή.

Μπορεί να είναι σε σακούλες, σίγουρα όμως δεν έχουν καμιά δουλειά εκεί.

Μάλιστα, ο αναγνώστης υποστηρίζει ότι αντίστοιχα μπάζα υπάρχουν και σε κάδους του κεντρικού δρόμου προς Άγιο Ονούφριο.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Παράτησαν μπάζα σε περιπατητική διαδρομή στον Άγιο Ονούφριο | Photos

  1. Το μονοπατι που χαριζε χαρα στους Χανιωτες και οχι μονο, ολο τον καιρο του COVID μαγαριστηκε με τα μπαζια την περασμενη βδομαδα. 28/04 ηταν εκει! Βεβαια δεν ειναι μονο τα μπαζια αλλα τα κατουρα των ζωντανων του καθε φιλοζωου και κατουρουν ανεξελεκτα, ισως να τα βοηθαει και η εξοχη και να εφραινει τα παχεα εντερα τους. αυτο βεβαια αλλου παπα ευαγγελιο ή η φιλοζωικη να παει να τα μαζεψει μιας που τοσο οι κατοικοι της περιοχης, Ακρωτηριανοι και οχι μονο δεν εχουν την παιδεια και οχι μονο, δεν θελουνε να σκυβουνε να μαζευουν τα περιτωματα των ζωντανων τους. Δεν ειναι μονο το σκυψιμο γιατι ο κορονοιος και το μνημονιο μας εκανε θελοντας και μη να σκυβουμε και να καθομαστε στα τεσσερα, ΑΛΛΑ αδελφε ασε το ζωντανο να εφραινεται το αντερο του μα εγω γαντι και σακουλα δεν κουβαλω, στο κατω κατω ειναι κοπρια ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ!

    Πισω στο θεμα, ο δρομος δεν ξερω αν ειναι αγροτικος η της ΔΕΥΑΧ διοτι περνουν αγωγοι ειτε για το βιολογικο ειτε για το ομβρια. Εχει 2 μπαρες και στα μεσα της διαδρομης φυλανε προβατα. Οι μπαρες ενω ειχανε λουκετα (η απο την πλευρα του Αγιου Ονουφριου) τα βγαλανε και ανεβοκατεβαινουν ελευθερα, η δε απο την πλευρα του Καλαθα ειναι στραβωμενη/χτυπημενη απο περυσι και κανουνε μαζωξη οι βοσκοι με τα φορτηγακια τους! Ειναι στο χερι του ΔΗΜΟΥ και της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ να τιμωρησουν τους υπαιτιους απο περυσι που ζεβλωσανε την μπαρα οσο και τωρα με τα μπαζια, γιατι υπαρχουν πληθωρα καμερων! Τοσο κατα μηκος αυτου του πανεμορφου μονοπατιου, που ξεδιναμε απο περυσι με τους περιορισμους, απο τα τουριστικα καταλυματα (επι της οδου Αριαδνης στον Καλαθα) τοσο και στις εισοδους της του Αγιου Ονουφριου τοσο και του Καλαθα ιδιαιτερως (εκει υπαρχουνε υπερ αρκετες επι της ΕΠΙΜΕΝΙΔΟΥ) απο την στιγμη που στριβεις αριστερα μετα το μαναβικο και το καταστημα με τις πωλησεις/ενικοιασεις δικυκλων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook